2 november 2020

Juniper Networks

Juniper

Förenkling av nätverk med Juniper Networks

Juniper Networks ansluter hela världen med sina produkter, lösningar och tjänster designade utifrån deras fokus på nätverksförenkling.

Om ditt företag förlitar sig på nätverket för att leverera kritiska transaktioner, applikationer och tjänster är Juniper din partner. De levererar innovativt tänkande, prestanda, automatisering och engagemang som ger ett av de bästa nätverken på marknaden.

juniper

Juniper Networks är en innovativ nätverksleverantör som specialiserar sig på routrar, växling och säkerhet. Deras teknik bygger på skalbara och högpresterande nätverk. Deras omfattande produkter, lösningar och tjänster kan användas i hela nätverket. Läs mer om Junipers lösningar här.

Juniper har ett nytt sätt att tänka på nätverk – ett som är intelligent, smidigt, säkert och öppet för alla leverantörer och nätverksmiljöer. Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa verktygen och hjälp som hjälper dig att komma igång med Juniper Networks.

Produkter och lösningar

Routrar

En omfattande, skalbar och säker portfölj av routrar för företag och andra tjänsteleverantörers nätverk.

Växlande

Förbättra ekonomin i Ethernet-nätverket med hög densitet som enkelt växlar mellan ditt datacenter, campus och kontor.

Säkerhet

Utforska nätverkssäkerhetslösningar. Högpresterande, integrerade produkter, säkra nätverk, applikationer och åtkomst över hela företagsnätverket.

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

Läs mer om våra lösningar:

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail