”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

2 november 2020

Juniper Networks

Förenkling av nätverk

Juniper Networks ansluter hela världen med sina produkter, lösningar och tjänster designade utifrån deras fokus på nätverksförenkling.

Om ditt företag förlitar sig på nätverket för att leverera kritiska transaktioner, applikationer och tjänster är Juniper din partner. De levererar innovativt tänkande, prestanda, automatisering och engagemang som ger ett av de bästa nätverken på marknaden.

Juniper Networks är en innovativ nätverksleverantör som specialiserar sig på routrar, växling och säkerhet. Deras teknik bygger på skalbara och högpresterande nätverk. Deras omfattande produkter, lösningar och tjänster kan användas i hela nätverket.

Juniper har ett nytt sätt att tänka på nätverk – ett som är intelligent, smidigt, säkert och öppet för alla leverantörer och nätverksmiljöer. Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa verktygen och hjälp som hjälper dig att komma igång med Juniper Networks.

Produkter och lösningar

Routrar

En omfattande, skalbar och säker portfölj av routrar för företag och andra tjänsteleverantörers nätverk.

Växlande

Förbättra ekonomin i Ethernet-nätverket med hög densitet som enkelt växlar mellan ditt datacenter, campus och kontor.

Säkerhet

Utforska nätverkssäkerhetslösningar. Högpresterande, integrerade produkter, säkra nätverk, applikationer och åtkomst över hela företagsnätverket.

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare