Contact by mail

3 december 2020

Hitachi Energy

ABB Power Grids

Hitachi Energy har över 100 års expertis inom elektroteknik, vilket har gjort det möjligt för oss på Hitachi Energy att utveckla ett brett utbud av optimerade system, produkter och tjänster för hantering av verksamhetskritiska kommunikationsnät, automatisering, styrning och skydd, med hjälp av den senaste tekniken inom bredbandskommunikation transporterat över både fiber- och radionät.

Verksamhetskritisk innebär att allt måste alltid fungera. Det är därför kunder inom områden som kraftöverföring och eldistribution, vattenförsörjning, fjärrvärme, olja och gas, transport, flygledning och offentlig infrastruktur vänder sig till Hitachi Energy för en kommunikationsteknik som de kan lita på när det gäller.

Säkerhet, tillförlitlighet, realtidsinformation – företag och organisationer i samhällsbärande branscher förlitar sig på sina kommunikationsnät för att hålla sin verksamhet i gång på ett smidigt och säkert sätt.

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

/svg>

Läs mer om våra lösningar: