”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

4 november 2020

Cohesity

En ny era inom datahantering

Förenkling är grunden för modern datahantering. Cohesity´s uppdrag är att radikalt förenkla hur företag hanterar sina data och uppnår obegränsat värde från den.

Med Cohesitys webbskalaförenkling för sekundärdata konsoliderar ditt företag säkerhetskopior, filer, objekt, test / dev och analys till en hyperkonvergerad lösning för maximal hastighet och flexibilitet.

De ger Google-liknande förenkling för din affärsdatahantering genom att eliminera fragmentering av massdata. Dessutom hanteras all din data och arbetsbelastning från en enda plattform och ett användargränssnitt.

Bör Cohesity hjälpa till att omdefiniera och förenkla ditt företags datahantering så att du kan uppnå obegränsat värde? Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa verktygen och hjälp som hjälper dig att komma igång med Cohesity.

Konsolidera dina sekundära data och bli effektivare

Med Cohesity
Utan Cohesity

Cohesity fördelar

Minskning av TCO

Ersätter dyra siloinfrastrukturer med pay-per-use-skalning.

Minimera riskerna

Säkerställer kontinuitet och efterlevnad av data

Enkel datahantering

Styr globala aktiviteter med ett enkelt användargränssnitt och policy med ett klick.

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare