Contact by mail

4 november 2020

Cohesity

Cohesity

En ny era inom datahantering och backup

Förenkling är grunden för modern datahantering. Cohesity ´s vision är att radikalt förenkla hur företag hanterar sina data och uppnår obegränsat värde från innehållet samt att säkrar inkommande och liggande data.

Med Cohesity HCI kluster förenkling för allt sekundärdata konsoliderar ditt företag säkerhetskopior, filer, objekt, test / dev och analys till en hyperkonvergerad lösning för snabbaste återställning och flexibilitet. Läs mer om Cohesity´s lösningar här.

Cohesity

Lösningen ger Google-liknande förenkling av hantering och sökning för din affärsdatahantering, genom att eliminera öar av data  med ibland samma innehåll. Dessutom hanteras all din data och arbetsbelastning från en enda plattform och ett användargränssnitt.

Kan Cohesity hjälpa er organisation att omdefiniera och förenkla datahantering så att ni får ut mer värde med färre verktyg? Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa lösningarna och enkla vägar som hjälper dig att komma igång Cohesity.

Konsolidera dina sekundära data och bli effektivare

Med Cohesity

Utan Cohesity

Cohesity

Fördelar

Minskning av TCO

Ersätter dyra siloinfrastrukturer med pay-per-use-skalning.

Minimera riskerna

Säkerställer kontinuitet och efterlevnad av data

Enkel datahantering

Styr globala aktiviteter med ett enkelt användargränssnitt och policy med ett klick.

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

Läs mer om våra lösningar: