”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Webinar: NetNordic Security Framework

Säkerhetsramverk utgör grunden för att arbeta metodiskt och strategiskt med IT-säkerhet. Det finns en uppsjö olika säkerhetsramverk, som alla bottnar i ett antal gemensamma nämnare som vi alla kan dra nytta av i säkerhetsarbetet. Vår Cyber-CTO Göran Walles berättar hur säkerhet kan integreras i digitaliseringsprocesserna.

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

1 september 2018

SkiStar

SkiStar ger säker nätverksupplevelse för gäster online och i skidbackarna

SkiStar äger och driver Skandinaviens fem största alpina skidanläggningar och ger sina gäster en unik alpin upplevelse som sträcker sig från dess interaktiva webbplats till mobilappar i backen.

Varje aspekt av SkiStars verksamhet är beroende av dess nätverk. Företagets äldre infrastruktur och cybersäkerhet gjorde det möjligt för skadlig programvara och andra exploateringar att släppa igenom.

För att bekämpa detta hot ersatte SkiStar sin gamla Cisco® ASA-brandvägg, IPS och webbproxyer med Palo Alto Networks® Next-Generation Security Platform. Palo Alto Networks plattformen ger SkiStar en mer komplett och effektiv nätverkssäkerhet med mycket mindre komplexitet än tidigare lösningar. Med hjälp av ransomware har de eliminerat tidigare problem som påverkade verksamheten. Dagligen upptäcker och blockerar de nu framgångsrikt kända och okända cyberhot som håller all nätverksaktivitet hos gäster och anställda säkra.

Dessutom möjliggör Palo Alto Networks plattformen SkiStar att utöka säkerheten till alla anställdas slutpunktsenheter, inklusive fjärranvändare. Genom sitt enda, intuitiva användargränssnitt förenklar Palo Alto Networks plattformen administrationen, vilket sparar IT hundratals timmar per år.

NetNordic Sweden är samarbetspartner med Palo Alto och har implementerat lösningen hos SkiStar.

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare