Contact by mail

2 juni 2019

NetNordic rekryterar ny CFO i Sverige

NetNordic rekryterar Björn Biberg som ny CFO i Sverige. Björn kommer närmast från börsbolaget Mackmyra där han har arbetat som CFO sedan 2017. Björn kommer i sin roll att hantera samtliga NetNordic bolag i Sverige och Finland.

Vi är mycket glada över att Björn valt att ansluta sig till vår verksamhet. NetNordic växer snabbt och vi är ständigt i behov av erfarna ledare. Med Björns ledarskap, erfarenhet och starka driv får vi in egenskaper som passar oss utmärkt i vår fortsatta tillväxtresa”, säger Joakim Harging, VD NetNordic Communication AB.

”Jag ser verkligen fram emot att börja på NetNordic, som är ett spännande bolag med hög kompetens, vilja och en tydlig ambition att växa verksamheten i Sverige”, säger Björn Biberg. ”NetNordic har genom sitt starka erbjudande inom Cybersäkerhet, Datacenter, Nätverk och UC mycket bra förutsättningar att, som en oberoende aktör, leverera bra helhetslösningar till företag och offentlig sektor”, fortsätter Björn.

”Björn är ett välkommet tillskott till vår expansiva svenska verksamhet. Med Björn ombord stärker vi ytterligare vår kapacitet samt förbereder oss för ytterligare tillväxt. Jag är mycket glad över att kunna välkomna Björn”, säger Robert Malm, VD NetNordic Solutions AB.

Björn kommer att ägna första tiden åt att lära känna kollegor samt att fusionera Radpoint, som NetNordic förvärvade i november 2018, med NetNordic.

För mer information, vänligen kontakta:

Joakim Harging, VD NetNordic Communication AB
Epost: Joakim.harging@netnordic.com
Tfn: +46 708 37 81 25

Robert Malm, VD NetNordic Solutions AB
Epost: Robert.malm@netnordic.com
Tfn: +46 709 84 98 98

NetNordic är en snabbväxande nordisk oberoende systemintegratör, specialiserad på lösningar och tjänster inom cybersäkerhet, datacenter, nätverk och UC. Som «Best Companion» ska NetNordic bidra till att realisera kundens affärsverksamhet genom effektiva lösningar och tjänster
inom kommunikation. NetNordic har över 300 medarbetare i norden och omsätter 1,2 miljarder.

Läs mer på www.netnordic.se