10 oktober 2022

NetNordic har vunnit Kammarkollegiets ramavtal

NetNordic har tecknat ramavtal med Kammarkollegiet gällande upphandlingen Datacenter 2021 för anbudsområdet Nätverk och Säkerhet. Avtalet är värderat till 2,3 miljarder kronor med avtalstid 2-4 år.

– Vi är mycket stolta och glada över att kommuner, regioner och myndigheter nu får möjlighet att dra nytta av vår erfarenhet och expertis inom nätverks- och säkerhetsområdet. Cybersäkerhet har hög prioritet hos de allra flesta organisationer och behovet av nätverks- och säkerhetstjänster inom offentlig sektor har nog aldrig varit större, säger Fredrik Rosman, VD på NetNordic Sweden.

Ramavtalet för nätverk och säkerhet omfattar; hårdvara, programvara och tjänster för till exempel nätverksväxel, router, trådlösa nätverk, lastbalanserare, brandvägg, Virtual Private Network, intrångsdetektering och övervakning.

– Vi har valt att arbeta med marknadens absolut vassaste teknologier från marknadsledande leverantörer inom varje fokusområde. Vi satsar på att ha de högsta certifierade konsulterna och den bästa kundsupporten. Vi ser framemot att kunna bidra med marknadsledande nätverk och säkerhet till offentlig sektor, säger Fredrik Rosman.

För mer info: 

Fredrik Rosman, VD, NetNordic Sweden AB 
Email: fredrik.rosman@netnordic.com 
Tel: 073-151 56 65

NetNordic har vunnit Kammarkollegiets ramavtal

NetNordic är en nordisk moln- och infrastrukturleverantör, specialiserad på att leverera skräddarsydda lösningar och tjänster inom Nätverk & Cybersäkerhet. NetNordics fokus är att skapa och leverera smarta/intelligenta integrationer specialiserade på lösningar och tjänster för affärskritisk infrastruktur. Vi designar och hanterar IT-lösningar för framtiden med fokus på viktiga kundvertikaler med stark lokal regional närvaro. Med vår erfarenhet och kompetens förstärker vi våra kunders affärskritiska verksamhet. Vi strävar alltid efter att vara våra kunders “Best Companion”, där vi vill hjälpa våra kunder med deras digitala resa genom design och implementering av nästa generations tjänster och lösningar. NetNordic förenklar komplexiteten. 

NetNordic hade cirka 1,9 miljarder SEK i intäkter (proforma) år 2021. NetNordic har cirka 500 anställda på 14 kontor i Norden, och våra lösningar distribueras genom dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland.  

NetNordic – ramavtal

Kammarkollegiets Ramavtal för Datacenter/Nätverk och säkerhet

På Kammarkollegiets hemsida för ramavtalet finns all nödvändig information om avropsberättigade och hur man gör avrop på ramavtalet – se mer på avropa.se.

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail