”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

19 november 2018

Vår vision är att bli den bästa oberoende tjänsteleverantören i norden

Hej,

Jag vill med detta brev kort informera Er om att NetNordic har förvärvat Radpoint, en ledande aktör inom IT säkerhet, nätverk och smarta datacenter.

Radpoint har 40 medarbetare och finns representerade i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Umeå. De är specialister inom cybersäkerhet och har kommit väldigt långt i sitt helhetserbjudande genom att utveckla, leverera, drifta och förvalta tjänster med bästa funktionalitet, kvalitet och tillgänglighet för kunder med kritisk verksamhet.

Syftet med detta förvärv är att stärka vår kompetens inom IT-säkerhet och datacenter samtidigt som vi breddar vår kompetens inom nätverk. Vi har länge strävat efter att bli en komplett oberoende aktör inom telefoni, nätverk, IT säkerhet och datacenter och därför passar Radpoints erbjudande oss perfekt.

För dig som kund innebär det att vi nu kan erbjuda och leverera alla typer av lösningar och projekt inom kommunikation, oavsett om det handlar om telefoni, datacenter, nätverk eller IT säkerhet. För oss är det viktigt att kunna ta ett helhetsansvar för våra kunders kommunikation och säkerställa att alla delar fungerar tillsammans, oavsett vilken teknik det handlar om. Vi levererar dessa lösningar som tjänst eller produkt.

Vår vision är att bli den bästa oberoende tjänsteleverantören i norden inom IT-kommunikation. Målet är att bygga upp och utveckla en mycket stark systemintegratör, som tar ett helhetsansvar för våra kunders IT-utmaningar, så att våra kunder istället kan fokusera på sin egen kärnverksamhet.

Just nu är vi inne på en stor förändringsresa och framtiden ser mycket ljus ut. Tillsammans är vi nu ca 300 medarbetare runt om i Norden, varav drygt 100 i Sverige. Idag omsätter vi i Sverige en halv miljard kronor och vi kommer att fortsätta växa.

Vi ser fram emot att utveckla relationen med er och är övertygade om att vi nu kommer att kunna erbjuda ännu mer konkurrenskraftiga lösningar. Vill ni veta mer? Hör av er till närmsta NetNordic-medarbetare, så berättar vi gärna om vilka möjligheter som finns!

Hälsningar,
Joakim Harging, VD NetNordic Communication AB

NetNordic

Är en nordisk systemintegratör, specialiserade på lösningar och tjänster inom nätverk, säkerhet och företagskommunikation. Som «Best Companion» ska NetNordic bidra till att realisera kundens potential genom effektiva lösningar och tjänster. Efter förvärvet har bolaget ca 300 medarbetare på 14 kontor i Norden, fördelat på dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Läs mer på www.netnordic.se

Radpoint

Är en ledande integratör av cybersäkerhet, nätverk och säkra datacenters. Radpoint levererar driftstjänster som innefattar lösningar från såväl lokala tjänster via säkra datacenter, som molnbaserade lösningar. Radpoint har agerat på den svenska marknaden sedan 2009. Radpoint har 40 medarbetare och omsätter ca MSEK 200. Läs mer på: www.radpoint.se