”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

17 juni 2020

NetNordic tar emot utmärkelsen Nutanix Partner of the Year

NetNordic Sweden AB har utsetts till ”Nutanix Partner of the Year 2019” under NutanixPartner Xchange för region ”North-Eastern Europé & Russia CIS”. NetNordic har haft en stark organisk tillväxt de senaste åren och är idag en ledande nordisk systemintegratör inom bl a Smarta Datacenter – skalbara molnlösningar som levererar mer funktion till lägre pris.

NetNordic datacenterlösningar bygger på den senaste tekniken från marknadsledande partners. Genomgående är att lösningens smarthet ligger i mjukvaran som genom virtualisering innebär snabbare leverans av IT-tjänster, ökad drifteffektivitetet och säkerhet för företag.

”Vi är stolta över att ha erhållit utmärkelsen. Det visar att vårt sätt att driva innovation och det arbete vi gör tillsammans med våra kunder skapar konkret nytta. Att vi har blivit utvalda är också en bekräftelse på våra duktiga medarbetares engagemang och expertis”, säger Fredrik Rosman, VD, NetNordic Sweden. ”Det är även med stolthet att se att NetNordic’s senaste förvärv, Konehoune i Finland, har tilldelats pris från Nutanix. Tillsammans har vi nu en stark position på den nordiska marknaden inom Smarta Datacenter”, fortsätter Fredrik Rosman”.

Motivering till utmärkelsen – Nutanix Partner of the Year: ”Under 2019 fortsatte NetNordic att framgångsrikt hjälpa många nya kunder att inse det verkliga värdet av Nutanix och Enterprise Cloud. Genom NetNordic’s erbjudande ”Smarta Datacenter” har NetNordic erhållit en innovativ och konkurrensmässig fördel på den svenska marknaden. Den gemensamma framgången och den höga aktivitetsnivån i Sverige har byggt en solid grund för att stödja en fortsatt expansion av Smarta Datacenter -vilket även inkluderar verksamheten i de andra nordiska länderna.”

”NetNordic har under många år utmärkt sig som en högst kompetent partner till Nutanix. NetNordic har med sin djupa kunskap och tydliga fokus skapar värde och konkurrenskraft för sina kunder. Efter ett fantastiskt fint samarbete under innevarande år är vi mycket glada att tilldela NetNordic utmärkelsen som Partner of the Year 2019. Vi ser med stor tillförsikt fram emot att vidareutveckla vårt partnerskap under kommande verksamhetsår”, säger Mats Ericson, Sverigechef på Nutanix.

Kontakt:
Fredrik Rosman, VD, NetNordic Sweden AB
Email: fredrik.rosman@netnordic.se            Telefon: +46 8 555 067 77

Mats Ericson, Sverigechef, Nutanix
Email: mats.ericson@nutanix.com               Telefon: +46 706 98 12 10

NetNordic Group är en nordisk systemintegratör specialiserad inom nätverk, säkerhet, datacenter och integrerad kommunikation. NetNordic levererar kundspecifika lösningar och tjänster. Vi strävar alltid efter att vara våra kunders “Best Companion”, vi vill hjälpa våra kunder med deras digitala möjliggörande genom design, leverans och hantering av nästa generations tjänster och lösningar. NetNordic omsatte cirka 1,5 miljarder NOK (proforma) under 2019. Efter förvärvet har företaget cirka 380 anställda på 14 kontor i Norden, och våra lösningar distribueras genom dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Majoritetsaktieägare i NetNordic är Norvestor och anställda. Läs mer på www.netnordic.se

Om Nutanix
Nutanix är ett globalt ledande företag inom molnprogramvara och hyperkonvergerade infrastrukturlösningar som gör infrastrukturen osynlig så att IT-avdelningar kan fokusera på applikationer och tjänster som driver verksamheten. Företag runt om i världen använder Nutanix Enterprise Cloud OS-programvara för att med ett enda klick hantera applikationer och mobilitet över offentliga, privata och distribuerade edge-moln och köra samtliga applikationer i alla format till dramatiskt lägre totalkostnader. De kan snabbt leverera en högeffektiv IT-miljö on-demand, applikationsägare får en verkligt molnliknande upplevelse. Läs mer på www.Nutanix.com eller följ oss på Twitter @Nutanix.

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare