Contact by mail

3 mars 2020

NetNordic Sweden AB växer och öppnar nu kontor i Malmö

NetNordic Sweden AB – som levererar noggrant utvalda innovationsteknologier inom Cybersecurity, Smarta datacenter, Nätverk och Kommunikation (UC) – tar nu steget och öppnar ett kontor i Malmö. ”Detta ligger helt rätt i fas för oss med tanke på att vi fortsätter att växa och nu vill vi utöka våra marknadsandelar i södra Sverige”, säger Fredrik Rosman, VD på NetNordic Sweden AB.

NetNordic är en nordisk systemintegratör som sedan 1 januari 2020 slagit samman sina svenska dotterbolag (NetNordic Communication, NetNordic Solution och Radpoint) och drivs nu under det gemensamma namnet NetNordic Sweden AB. Som ett led i detta väljer NetNordic att stärka sin position i södra Sverige och har sedan februari 2020 öppnat kontor i Malmö.

”Vi ser stora affärsmöjligheter i och omkring Malmö-regionen och vi väljer därför att etablera oss lokalt. NetNordic har under många år haft flertalet kunder i Malmö-regionen och med vår etablering på plats kan vi nu utveckla våra kundrelationer på ett ännu bättre sätt”, säger Fredrik Rosman, VD på NetNordic Sweden AB.

För frågor vänligen kontakta:

Fredrik Rosman, VD på NetNordic Sweden AB

Tel: 073-1515 665, Email: fredrik.rosman@netnordic.com