”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

4 december 2018

NetNordic förvärvar TEDAKO – expanderat fokus på lösningar till välfärdssektorn

– NetNordic växer och behöver mer kapacitet. Unified Communication-lösningar, Skype for Business och lösningar för välfärdssektorn har särskilt hög efterfrågan. TEDAKO passar mycket bra ihop med vår tillväxtstrategi med sin solida kompetens och befintliga kundbas, säger Jarl Øverby, koncernchef för NetNordic.

NetNordic har en stark tillväxt och har tagit en marknadsledande position för leverans och drift av affärskritiska lösningar för företag som behöver lösningar och tjänster för integrerad kommunikation, nätverk och säkerhet. Efter förvärvet av IPnett och Intelecom Group har NetNordic blivit ett naturligt val för kunder med komplexa behov inom kommunikation, nätverk och säkerhet. TEDAKO blir det fjärde förvärvet för NetNordic 2018.

– Lösningar till välfärdssektorn bygger till stor del på kommunikationslösningar där NetNordic har bred erfarenhet och kompetens. Förutom de tekniska utmaningarna vi löser, stimulerar det oss även att se värdet av dessa välfärdslösningar för samhället och för användarna. NetNordic levererar dessa affärskritiska lösningar med en mycket hög standard från oss som systemintegratör, säger Øverby.

– TEDAKO har en stolt historia och har utvecklat en solid industriell plattform. Detta är ett naturligt nästa steg för oss, och vi ser fram emot att öka vår kapacitet och kunna erbjuda vår kunder nästa generations kommunikationslösningar. I och med detta uppköp adderar vi kompetens och kapacitet till bolaget. Vi har visat imponerande framsteg och vi kommer att fortsätta att bidra till att utvecklas ytterligare, säger Jørgen Kjus, VD för TEDAKO.

För ytterligare frågor eller mer information kontakta:

Jarl Øverby
VD NetNordic Group
Mail: jarl.overby@netnordic.com
Telefon: +47 982 17 009

Jørgen Kjus
VD TEDAKO
Mail: jkj@tedako.no
Telefon: +47 900 37 822

OM TEDAKO

TEDAKO är specialister på kommunikationslösningar med målet att optimera och lösa företags kommunikationsbehov. Sedan starten år 1985 har företaget fokuserat på lösningar för telefoni, och det senaste decenniet har TEDAKO också utvecklat solida färdigheter inom välfärdsteknologi och Microsoft Skype for Business.

Läs mer på www.tedako.no

OM NETNORDIC

NetNordic är en nordisk systemintegratör, specialiserad inom nätverk, IT-säkerhet och företagskommunikation. NetNordic levererar kundanpassade lösningar och tjänster.  NetNordic omsätter cirka 201 miljarder kronor (proforma) år 2018. Efter förvärvet har företaget cirka 310 anställda på 14 kontor i Norden, och våra lösningar distribueras via dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Läs mer på www.netnordic.se