”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Ledig tjänst

Spontanansökan / Öppen ansökan

Vi växer framgångsrikt – nya partners, nya kunder och medarbetare.

Vi är alltid på jakt efter specialister inom IT-säkerhet, Nätverk, Smarta Datacenter och Unified Communication. Är du rätt person? Tveka inte att söka till oss. Skriv en rad till oss och bifoga ditt cv. Vi letar alltid efter personer som har relevant utbildning eller erfarenhet inom branschen.

Varför väljer man att arbeta på NetNordic?

Vi är specialiserade och kan genom vårt fokus säkerställa expertkunskap genom hela livscykeln; från implementation till support och utveckling. Vi är övertygade om att vårt engagemang och vår kunskap ger en väsentligt förbättrad säkerhet för våra kunder. Vi är experter inom våra fyra affärsområden. Du får spännande uppdrag. Vi har en härlig atmosfär på kontoret och har kul på jobbet. Vi prioriterar att satsa på kompetensutveckling.

Vad skiljer NetNordic från andra arbetsgivare?

  • Vi arbetar med utvalda produkter, alla hos oss är specialister. Vi känner inte till något företag som gör det vi gör bättre.
  • Vi har nära samarbete med våra utvalda leverantörer och partners och utmärkelser bekräftar vår kompetens och position på marknaden.

Vilka trivs på NetNordic?

  • De som älskar teknik och problemlösning.
  • De som vill vara i teknikens framkant.
  • De som gillar att arbeta under eget ansvar.
  • De som tycker det är viktigt att vara professionell.

Vill du söka jobb hos oss?

Tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss.
Maila in ditt CV samt personliga brev till hr@netnordic.se.

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare