Contact by mail

Upptäck cyberintrång – innan det är för sent!

IT-Säkerhet

6 september 2022


Upptäck cyberintrång – innan det är för sent!

Det finns flera olika studier som visar att organisationer tar från dagar till månader på sig att upptäcka eventuella cyberintrång. Enligt forskningsdata som sammanställts av Ponemon Institute, så hävdar så mycket som 83 % av organisationerna att de har haft mer än ett cybersäkerhetsbrott. Den genomsnittliga tid som det tar för ett företag att upptäcka en cybersäkerhetsincident när de inte använder en SOC, är upp till 212 dagar (Upguard, 2022).

Data visar att cybersäkerhet bör stå högst upp på varje organisations agenda. Det finns också stora kostnader förknippade med dataintrång, som idag når en rekordnivå. Kostnaden för ett dataintrång var globalt i genomsnitt 4,35 miljoner USD, i total kostnad år 2022. De flesta organisationer i studien har till och med upplevt mer än ett dataintrång (Ponemon Institute LLC).

Det blir väldigt tydligt att organisationer måste förbättra sina säkerhetsnivåer och snabbt hitta och stoppa dessa attacker, så fort som möjligt. Vi på NetNordic är cybersäkerhetsexperter och vi hjälper organisationer att övervaka hela sitt nätverk och kan agera och stoppa alla potentiella cyberhot, 24/7/365.

NetNordic Security Operations Center (SOC) som din säkerhetspartner

Med vår NetNordic SOC-tjänst så får du en säkerhetspartner som skiljer sig ganska mycket från andra traditionella säkerhetstjänster. NetNordic SOC drivs av fullfjädrade IT-säkerhetsproffs, vi har utvecklat våra egna säkerhetsverktyg och vi använder den allra senaste tekniken, samt all den senaste hotinformationen som finns tillgänglig runt om i världen. Vår NetNordic SOC-tjänst är också fullt skalbar och integreras sömlöst med din egen IT-miljö. Alla isinsikter översätts automatiskt till skyddspolicyer och konfigurationer. På det sättet förhindrar, automatiserar och skyddar vi din organisation från alla cybersäkerhetsintrång.

Security Operations Center

Vår egna NetNordic SOC övervakar hela ditt nätverk och responderar på alla hot. Vi tillför säkerhet till ditt företag genom ett team av cybersäkerhetsproffs, säkerhetsövervakning och omfattande incidenthantering.

Systemutveckling_web_2-1024x918
 

Senaste innehållet - IT-Säkerhet