Contact by mail

AddSecure valde NetNordic SOC

IT-Säkerhet

21 november 2023


AddSecure valde NetNordic SOC

Customer Case

  • Krister Tånneryd, Chief Operating Officer, AddSecure.
  • Tero Onttonen, Sales Information Security and Data Privacy Services, NetNordic.

AddSecure är ett europeiskt företag med cirka 50 000 kunder inom området säker IoT-kommunikation, och de hanterar cirka 550 000 viktiga anslutningar varje dag. Säkerhet är grunden för AddSecures existens. NetNordic tillhandahåller expertis inom cybersäkerhet och levererar vår SOC-tjänst så att AddSecure kan reagera på och isolera möjliga säkerhetshot i deras datainfrastrukturmiljö, 24/7/365. NetNordic levererar också omfattande övervakning och ett team av säkerhetsexperter till AddSecure.

NetNordic och AddSecures relation spelar en avgörande roll för att hålla AddSecures digitala tillgångar säkra!


”Vi valde NetNordic på grund av deras förmåga att anpassa sig till AddSecure och deras bevisade meritlista i hantering av cybersäkerhetshot”, säger Krister Tånneryd, Chief Operating Officer, AddSecure, och han fortsätter, ”när det gäller dagliga operationer är det avgörande med det personliga teamet och viljan att anpassa sig till kunden, och det är därför vi valde NetNordic”.
NetNordics SOC-tjänst fungerar helt oberoende av vilka tjänster kunderna använder, och det är en komplett tjänst med total transparens. Det smidiga och tekniska säkerhetsteamet ser till att alla våra kunder är säkra, och våra experter lägger till kompetens, kraftfull övervakning och snabbare svarstider på cybersäkerhetshot och incidenter.

 

Senaste innehållet - IT-Säkerhet