Contact by mail
13 mars 2024

CyberTalk 60 Minutes (avsnitt 1/2024): Hålla takten i cyberrymdens mörker

Missa inte nästa avsnitt av ”CyberTalk 60 Minutes”, som sänds live den 13 mars 2024. NetNordics cyberexperter Göran Walles och Jonas Åström kommer i detta avsnitt att ta sig an uppgiften att sammanfatta och analysera futuristen Matthew Griffins uppmärksammade omvärldsanalys inom cybersäkerhet som presenterades i Uppsala 2023.

0

dagar

0

timmar

0

minuter

0

sekunder

Live Webb-TV
13 mars 2024
09:00 - 10:00

Live Webb-TV: 13 mars, kl 09:00 – 10:00

Hålla takten i cyberrymdens mörker

I vårt nästa avsnitt av ’CyberTalk 60 Minutes’, tar vi itu med de skuggor som kastades under Matthew Griffins ödesmättade framtidsspaning på Technology University. Göran Walles, CTO för Cybersäkerhet på NetNordic, kommer att ställa sig i rampljuset för att demystifiera hur vi kan ’hålla takten’ med den ökande takten av cyberhot. Är det möjligt att hålla jämna steg med de framväxande hoten som AI och kvantdatorer för med sig? Hur förbereder vi oss för det oförutsägbara? Dessa frågor och fler kommer att adresseras när Walles bryter ned den mörka bilden av framtidens Cybersäkerhet till praktiska strategier och åtgärder. Missa inte chansen att få en djupare förståelse för vad ’att hålla takten’ verkligen innebär i detta kritiska samtal om vår digitala framtid.

I sändningen kommer de att ge insikter och svar på en rad avgörande frågor för att bygga ett effektivt cyberförsvar idag:

  • AI-hot och Impersonation: En utforskning av hur artificiell intelligens kan utgöra ett hot, särskilt i form av identitetskapning och andra avancerade AI-drivna attacker. Vi ger konkreta tips och lösningar för att hantera dessa utmaningar.
  • Cyberförsäkringar: Fokus ligger på de ökande kraven på adekvat cyberskydd som en förutsättning för att kunna teckna cyberförsäkringar. Hur påverkas företags kreditvärdighet av deras förmåga att hantera säkerhetsrisker?
  • Centraliserad Säkerhetsapproach: Diskussionen kretsar kring varför en centraliserad approach till cybersäkerhet är nödvändig och vad begreppet innefattar.
  • Fysiska, Digitala och Virtuella Säkerhetsutmaningar: En jämförelse och analys av olika säkerhetsdimensioner och deras ömsesidiga påverkan, och diskussion kring vad som bör skyddas.

Detta avsnitt förväntas ge värdefulla insikter och strategier, särskilt för dem som inte var närvarande vid TU23. Vi är engagerade i att erbjuda praktiska lösningar och vägledning för att navigera i dagens och morgondagens cybersäkerhetslandskap.

CyberTalk 60 Minutes:

Hålla takten i cyberrymdens mörker

Fyll i anmälningsformuläret nedan och vi kommer att skicka dig inloggningslänken till livesändningen dagen innan eventet.

/svg>