Contact by mail
13 mars 2024

CyberTalk: Hålla takten i cyberrymdens mörker

I vårt nästa avsnitt av ’CyberTalk 60 Minutes’, tar vi itu med de skuggor som kastades under Matthew Griffins ödesmättade framtidsspaning på Technology University. Göran Walles, CTO för Cybersäkerhet på NetNordic, kommer att ställa sig i rampljuset för att demystifiera hur vi kan ’hålla takten’ med den ökande takten av cyberhot.

0

dagar

0

timmar

0

minuter

0

sekunder

Live Webb-TV
13 mars 2024
09:00 - 10:00

Live Webb-TV: 13 mars, kl 09:00 – 10:00

Hålla takten i cyberrymdens mörker

I vårt nästa avsnitt av ’CyberTalk 60 Minutes’, tar vi itu med de skuggor som kastades under Matthew Griffins ödesmättade framtidsspaning på Technology University. Göran Walles, CTO för Cybersäkerhet på NetNordic, kommer att ställa sig i rampljuset för att demystifiera hur vi kan ’hålla takten’ med den ökande takten av cyberhot. Är det möjligt att hålla jämna steg med de framväxande hoten som AI och kvantdatorer för med sig? Hur förbereder vi oss för det oförutsägbara? Dessa frågor och fler kommer att adresseras när Walles bryter ned den mörka bilden av framtidens Cybersäkerhet till praktiska strategier och åtgärder. Missa inte chansen att få en djupare förståelse för vad ’att hålla takten’ verkligen innebär i detta kritiska samtal om vår digitala framtid.

CyberTalk 60 Minutes:

Hålla takten i cyberrymdens mörker

Fyll i anmälningsformuläret nedan och vi kommer att skicka dig inloggningslänken till livesändningen dagen innan eventet.

/svg>