Contact by mail

Våra konsulttjänster

Vi har några av Sveriges mest erfarna IT konsulter!

Förstå er verksamhet. Gör de rätta investeringarna.

På NetNordic lever och andas vi innovationer och teknik varje dag, men endast tekniken i sig är inte tillräckligt. Vad vi erbjuder är en förståelse för hur man ska använda innovationer för att förbättra företaget inifrån.

När ni arbetar med NetNordic har ni många experter så som nätverksspecialister och säkerhetstekniker tillgängliga för er. Våra konsulter identifierar den optimala lösningen för er verksamhet.

Den rätta IT-lösningen kan bli avgörande

Eftersom våra kunders förväntningar samt behov kan variera sig enormt från projekt till projekt är vi stolta över att designa kundanpassade lösningar. När man arbetar med NetNordic arbetar man med ledande lösningsdesigners och systemintegratörer. Vi vill – lika mycket som ni – leverera en lösning som hjälper er att flytta er verksamhet framåt.

Teknikkonsulter

Välutbildade nätverkstekniker, säkerhetsspecialister och rådgivare står redo att hjälpa ditt företag. Våra medarbetare har betydelsefull erfarenhet från stora företags verksamheter, deras komplexa IT-miljöer samt viktiga nätverksinfrastruktur.

 • Seniora tekniker
 • Seniora konsulter
 • Telekomspecialister
 • Nätverkskonsulter
 • Säkerhetsarkitekter
 • Lösningsdesigners
 • Seniora projektledare
 • Seniora rådgivare

Affärskonsulter

NetNordic erbjuder IT-konsulttjänster inom ICT och affärsstrategi. För oss handlar strategi om att arbeta tillsammans med våra kunder för att identifiera förbättringsområden och sedan hjälpa våra kunder att uppnå en konkurrensfördel genom innovation och teknik. Våra tjänster inkluderar:

 • Affärsoptimering
 • ICT-strategi
 • Investeringsanalys

Certifieringar – Ett kvitto på vår kompetens

Kombinationen av gedigen kompetens och ledande produkter är nyckeln till vår framgång och kundnöjdhet. NetNordic har Elite, Platina eller Gold partnerstatus med internationella leverantörer för att ge er tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna.

Våra konsulter har flera certifieringar som garanterar optimerad lösningsdesign och integration. NetNordic har över 250 tekniska certifieringar från marknadsledande partners från hela världen. Som nordisk konsultativ lösningsintegratör ger detta oss stora fördelar för våra kunder i Norden. Vår portfölj av partners visar varför vi har nöjda kunder inom området av tjänsteleverantörer, den offentliga samt privata sektorn.

Varför NetNordic?

Våra specialister arbetar tillsammans med er för att förstå den nuvarande situationen i ert företag, samt identifiera vad som krävs för att ta er till nästa nivå: intelligent nätverkskommunikation. Många års erfarenhet gör det möjligt för oss att förstå just era behov, samt identifiera affärsfördelar associerade med intelligent nätverkskommunikation.