”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

23 april 2015

Sunet

Nästa generations utbildningsnätverk

Kundvärde: Ökad kapacitet, bättre drifttid och ny funktionalitet.

NetNordic har levererat ett nytt stam- och transportnätverk till Sunet. Ökad kapacitet, bättre drifttid och ny funktionalitet säkerställer att Sunet kan erbjuda sina kunder tjänster med hög kapacitet i Sunets Next-Generation Educational Network.

Fakta om Sunet

  • Landsomfattande hybridnätverk med optisk transport och centraliserad routing
  • 100 GB redo och 192 våglängd
  • Ger 24/7 anslutning för alla 32 universitet i Sverige

NetNordic – En pålitlig partner

”NetNordic har hjälpt oss att bygga ett kraftfullt och sofistikerat nästa generations nätverk som gör det möjligt för utbildningsinstitut att optimera användningen av bandbredd och förbättra samarbetet kring forskningsprojekt och simuleringar. NetNordic valdes som vår partner för att utveckla det framtida Sunet-nätverket på grund av deras stora kundkännedom och stor teknisk förmåga. ”

Säger Maria Häll, VD Sunet