”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Segmentering byggd för säkerhet (utan att bryta upp det fysiska nätverket) – Illumio

Utför segmentering frikopplat från nätverket. Illumio är en plattform för visibilitet och kontroll över alla data centers och molnmiljöer. Vi demonstrerar hur man kan (1) Se, (2) Segmentera, och (3) Kontrollera access med Illumios adaptiva mjukvarulösning:

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

23 april 2015

MAX IV Laboratory

Säker nätverkslösning

  • Lösning: Säkert nätverk
  • Kundvärde: Bättre och säkrare nätverk 

NetNordic har levererat det säkra nätverket till MAX IV Laboratory, som beskrivs som Sveriges största någonsin infrastrukturprojekt inom forskning. MAX IV Laboratory förväntas att bli en världsledande synkrotronstrålningsanläggning med två lagringsringar.

En pålitlig partner

”Som en av de ledande forskningsanläggningarna i Norden, förlitar sig MAX IV Laboratory på en toppmodern IT-infrastruktur. Med NetNordic har vi funnit både en lösningsleverantör och en stark och pålitlig partner som gör det möjligt för oss att bygga ett robust och effektivt nätverk som tillgodoser de höga krav från våra forskare”.

Artur Barczyk, IT Infrastructure Team Leader, MAX IV Laboratory

Se filmen om MAX IV Laboratory

OM MAX IV LABORATORY

  • MAX IV står för Microtron Accelerator for X-rays
  • MAX IV är ett svenskt nationellt laboratorium i Lund
  • Max IV kommer bli nästa generation synkrotronstrålningsanläggning i Sverige
  • Ungefär 2500 forskare kommer besöka MAX IV per år efter 2015