”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

23 april 2015

MAX IV Laboratory

Säker nätverkslösning

  • Lösning: Säkert nätverk
  • Kundvärde: Bättre och säkrare nätverk 

NetNordic har levererat det säkra nätverket till MAX IV Laboratory, som beskrivs som Sveriges största någonsin infrastrukturprojekt inom forskning. MAX IV Laboratory förväntas att bli en världsledande synkrotronstrålningsanläggning med två lagringsringar.

En pålitlig partner

”Som en av de ledande forskningsanläggningarna i Norden, förlitar sig MAX IV Laboratory på en toppmodern IT-infrastruktur. Med NetNordic har vi funnit både en lösningsleverantör och en stark och pålitlig partner som gör det möjligt för oss att bygga ett robust och effektivt nätverk som tillgodoser de höga krav från våra forskare”.

Artur Barczyk, IT Infrastructure Team Leader, MAX IV Laboratory

Se filmen om MAX IV Laboratory

OM MAX IV LABORATORY

  • MAX IV står för Microtron Accelerator for X-rays
  • MAX IV är ett svenskt nationellt laboratorium i Lund
  • Max IV kommer bli nästa generation synkrotronstrålningsanläggning i Sverige
  • Ungefär 2500 forskare kommer besöka MAX IV per år efter 2015