”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Webinar: Cyberkriminella siktar in sig på den sårbarheten som är svårast att patcha – människor!

Tillsammans med vår samarbetspartner Proofpoint så berättar vi hur du på ett unikt sätt kan skydda dina användare.

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Lösningsdesign och installation

Rätt IT-lösning kan bli en avgörande faktor

Eftersom våra kunders förväntningar och behov varierar, från projekt till projekt, så är vi stolta över att kunna designa kundanpassade lösningar. När man arbetar med NetNordic arbetar man med ledande lösningsdesigners och systemintegratörer. Vi vill – lika mycket som ni – leverera en lösning som hjälper er att flytta er verksamhet framåt.

Flera certifieringar

Kombinationen av gedigen kompetens och ledande produkter är nyckeln till vår framgång och kundnöjdhet. NetNordic har Elite, Platina eller Gold partnerstatus med internationella leverantörer för att ge er tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna. Våra konsulter har flera certifieringar som garanterar optimerad lösningsdesign och integration. På NetNordic använder seniora tekniker, seniora konsulter, telekomspecialister, nätverks- och säkerhetsarkitekter, lösningsdesigners, seniora projektledare och seniora rådgivare deras kompetenser för att ge er det absolut bästa resultatet.

Våra kvalificerade konsulter kan hjälpa er att designa och konfigurera komplexa IT-lösningar.

Kontakta mig

Ta kontakt med våra IT-konsulter!

 

Hjälp din verksamhet att möta morgondagens krav inom IT – kontakta oss direkt på +46 8 55 50 68 00 .

Önskar du personlig rådgivning för ditt företag? Lämna dina uppgifter via formuläret, så hör vi oss!