”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

2 november 2020

Nokia Networks

Nätverk som ansluter världen

Nokia Networks är världsledande inom utveckling och installation av 5G-nätverk som också innehåller en rad nätverksutrustning, programvara, tjänster och licensalternativ över hela världen.

Nokia Networks är den enda leverantören med en globalt tillgänglig end-to-end-produktportfölj som täcker alla 5G-nätelement inklusive radio, kärna, moln, transport samt kontroll, automatisering och säkerhet.

Att tillhandahålla infrastruktur och relaterade tjänster till en värld där allt och alla behöver vara anslutna är avgörande för Nokia Networks. Deras fokus är därför på att stärka deras ledarskap med nästa generations nätverksteknik som hjälper till att skapa den bästa nätverksupplevelsen.

Uppnå lägre kostnader, extrem effektivitet, förenkling och realtidsprestanda. Våra experter inom Nokia är redo att hjälpa dig med dina nätverksbehov så att du kan bli bättre ansluten.

Intelligenta lösningar och tjänster

Lösningar

Hårdvaru- och programvarulösningar för att optimera ditt nätverk. Förvandla ditt nätverk och företag med 5G, moln och mjukvaruteknik

Tjänster

Maximera potentialen i ditt nätverk. Leverera överlägsna slutanvändarupplevelser, upptäck nya möjligheter och optimera ditt nätverk och dagliga verksamhet.

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare