Contact by mail

2 november 2020

Nokia Networks

Nätverk som ansluter världen

Nokia Networks är världsledande inom utveckling och installation av 5G-nätverk som också innehåller en rad nätverksutrustning, programvara, tjänster och licensalternativ över hela världen.

Nokia Networks är den enda leverantören med en globalt tillgänglig end-to-end-produktportfölj som täcker alla 5G-nätelement inklusive radio, kärna, moln, transport samt kontroll, automatisering och säkerhet.

Nokia Networks
Nokia Networks

Att tillhandahålla infrastruktur och relaterade tjänster till en värld där allt och alla behöver vara anslutna är avgörande för Nokia Networks. Deras fokus är därför på att stärka deras ledarskap med nästa generations nätverksteknik som hjälper till att skapa den bästa nätverksupplevelsen.

Uppnå lägre kostnader, extrem effektivitet, förenkling och realtidsprestanda. Våra experter inom Nokia är redo att hjälpa dig med dina nätverksbehov så att du kan bli bättre ansluten.

Nokia Networks intelligenta lösningar och tjänster

Lösningar

Hårdvaru- och programvarulösningar för att optimera ditt nätverk. Förvandla ditt nätverk och företag med 5G, moln och mjukvaruteknik.

Tjänster

Maximera potentialen i ditt nätverk. Leverera överlägsna slutanvändarupplevelser, upptäck nya möjligheter och optimera ditt nätverk och dagliga verksamhet.

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

/svg>

Läs mer om våra lösningar: