Contact by mail

15 februari 2021

Extreme Networks

Extreme Networks

Avancera med Extreme Networks

Prisvärd och effektiv uppkoppling har blivit lika viktig som rent vatten och el i samhället, och det är en nyckelkomponent i digitaliseringen. Men i dagens mobilcentrerade, IoT-aktiverade värld är nätverkande komplicerat och anslutningsmöjligheter kan vara utmanande. På Extreme Networks är vi fast beslutna att göra nätverkandet enkelt – att utveckla hur vi lever, arbetar och delar. Vi tänjer på teknikens gränser genom att utnyttja krafterna i maskininlärning, artificiell intelligens, analys och automatisering. Med en kultur av smidighet och innovation förutser vi behoven hos våra kunder och deras slutanvändare när de utvecklas – från att bygga den allra första Gigabit Ethernet-switchen till branschens enda fjärde generationens molnarkitektur. Över 50 000 kunder globalt litar på våra heltäckande, molndrivna nätverkslösningar och litar på våra topprankade tjänster och support för att påskynda digitala transformationsinsatser och leverera framsteg som aldrig förr.

Extrema lösningar

Som branschens enda molndrivna, end-to-end företagsnätverksleverantör, är vårt uppdrag att tillhandahålla smidiga, pålitliga och säkra molndrivna företagsnätverkslösningar som ger våra kunder fullständig nätverkssynlighet, kontroll och insikter för att möta deras affärsmål. Extremes moln – oavsett om det är offentligt, privat eller lokalt värd – gör nätverkshanteringen enklare. Det gör det möjligt för Extreme’s partners och kunder att hantera, automatisera och få intelligens från nätverksteknologier och enheter, från kanten till företagets datacenter, genom att utnyttja intelligens från maskininlärning och säkerhet från AI. Extreme Networks portfölj av trådlösa, switchade och routingtjänster tillhandahåller ett brett utbud av end-to-end-anslutningslösningar, med branschledande teknologier för att leverera hastighet, skala, tillförlitlighet och säkerhet för alla dina användare, enheter och applikationer, oavsett var de finns. Deras mjukvarulösningar effektiviserar och automatiserar hanteringen av trådbundna och trådlösa nätverk, skyddar datacentret, ger bränsle till affärs- och IT-systemintegrationer och låser upp nya insikter och analyser. Läs mer om Extremes lösningar här.

Extrema kunder

Från snabbväxande företag med 50 anställda till kaotiska sjukhus med läkare som behöver omedelbar tillgång till livräddande information och arenor packade med 80 000 anslutna fans, Extremes kunder litar på att de levererar smidig, pålitlig och säker autonoma nätverksfunktioner som drivs av molninnovation – och i molnhastighet.

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

/svg>

Läs mer om våra lösningar: