”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

5 november 2020

Arista Networks

Marknadsledare inom mjukvarudrivna molnbaserade nätverk

Arista Networks är ledande inom att bygga skalbara, högpresterande och extremt låga latensmolnätverk för det moderna datacentret och molnbaserade datormiljöer. De sätter standarden i programvarudrivna molnnätverk. Arista har bemästrat de ledande molnprinciperna från molnchefer med sin nätverksdesign som betjänar både privata, offentliga och hybridmoln, såväl som företags- och högpresterande nätverksfall.

Företaget utformar nätverksväxlar för flera lager för att leverera mjukvarudrivna nätverkslösningar till stora datacenter, molndatorer, högpresterande och högfrekventa handelsmiljöer. Ta reda på hur Arista kan omvandla ditt företag med hjälp av programvarudrivet molnätverk. Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa verktygen och hjälp som hjälper dig att komma igång med Arista Networks.

Arista Networks utbyggbart operativsystem

Kärnan i Aristas plattform är det skalbara operativsystemet Arista EOS, som är det mest avancerade nätverksoperativsystemet som möjliggör utveckling från tredje part. Den här prisbelönta programvaran är byggd på en stabil Linux-kärna med öppen källkod med en central databas som gör EOS självläkande, uppgraderbar i drift och extremt robust. Arista EOS Central erbjuder tillgång till utvecklingsverktyg, skriptexempel och support för att leverera lösningar som skapar en koppling mellan vad leverantörer utvecklar och vad användarna vill ha.

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare