”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

22 maj 2017

Vanderbilt Industries

Vanderbilt Industries, tidigare Siemens Security Products, har kontor över hela världen med över 300 anställda. Deras internationella verksamhet gör att effektiv kommunikation är avgörande för att alla ska vara nåbara och uppdaterade. “När vi bygger One Vanderbilt“, säger Vanderbilts CIO, Professor Peter Müller, “går harmoniseringen mellan olika delar av organisationen smidigt med hjälp av NetNordic.”

Enklare förändring och tillväxt

Övergången från Siemens till Vanderbilt krävde att en formell överföring av leverantörskontrakt samt en rad tekniska förändringar behövde genomföras. Samtidigt behövde Vanderbilt snabbt öppna nya kontor i Paris och Madrid, och man förenade alla kontor under One Vanderbilt.

“Med NetNordic har vi minskat tiden det tar att öppna nya kontor. Det går lite lättare nu och det hjälper oss att bättre integrera nya förvärv och landskontor “, säger Peter Müller.

NetNordics flexibla molntjänster har underlättat Vanderbilts snabba internationella tillväxt utan några komplikationer. “NetNordic har varit mycket lyhörda och stödjande under förändringen”, säger Peter.

Hanterar olika krav i olika länder

Under Siemens-tiden hanterades varje landskontor på sitt eget sätt. Många olika parter och nätleverantörer var inblandade, vilket krävde extra-arbete för att samordna alla nätanslutningar och telefonnummer för de olika kontoren. “NetNordic tog hand om allt det här på ett smidigt sätt”, tillägger Peter. “NetNordic löste det bra och vi är glada att NetNordic samordnade detta.”

Kommunikationsproblem behöver lösas snabbt

För att Vanderbilt ska kunna ge kundservice av hög kvalitet måste alla problem med kommunikationen med externa och interna parter lösas omedelbart.

“När vi kontaktar NetNordic Support tar de snabbt tag i frågorna och löser problemen professionellt och smidigt”, nämner Peter. “NetNordic är väldigt pragmatiska. Vi är mycket nöjda med arbetet med NetNordic”.

Mer tid för de viktiga sakerna

Det är nu lättare att fokusera på kärnfrågorna. “Jag är mycket nöjd med att NetNordic tar hand om problem och frågor kring vår telekommunikation. Det hjälper mig att sakta ner och ger mig tid att arbeta med andra saker jag behöver göra, till exempel hantering av klagomål och eventuella behov att byta ut olika leverantörer”, avslutar Peter.

Uppskattad partnerrelation

Så, som partner till Vanderbilt, lever NetNordic upp till sina utfästelser? “Ja”, svarar Peter, “de är erfarna och känns stabila och säkra att arbeta med. I stället för att vara i en köpar-/säljarrelation är NetNordic en hängiven och omtänksam affärspartner”.

Till exempel, när Vanderbilt behövde en lösning för att erbjuda gratis support till sina viktigaste säljpartners runt om i världen, implementerade NetNordic en gatekeeper-funktion för att lösa det. Medan vanliga säljpartners ringer ett betalnummer för att få stöd, får premiumpartners ett särskilt VIP-nummer. Där kollar gatekeeper-funktionen om numret på den som ringer finns i VIP-nummerlistan innan samtalet vidarebefordras till supportagenten. Om numret inte känns igen, uppmanas den som ringer att ange en PIN-kod innan man kopplas till supportagenterna.

“Jag rekommenderar NetNordic till andra företag”

“Jag skulle definitivt rekommendera och uppmuntra andra företag att använda NetNordic”, tillägger Peter. “Jag skulle göra det speciellt för dem som värdesätter en e-kommunikationspartner som bryr sig om dem, är pålitlig och arbetar hårt för kundens bästa!”

“Jag är mycket nöjd med att NetNordic tar hand om problem och frågor kring vår telekommunikation. Det hjälper mig att sakta ner och ger mig tid att arbeta med andra saker jag behöver göra.”

Prof. Peter Müller, CIO, Vanderbilt Industries

OM VANDERBILT INDUSTRIES

Vanderbilt Industries tillhandahåller säkerhetsprodukter och system för tillträdeskontroll, intrångsdetektering, CCTV och integrerad säkerhetshantering. Deras produkter sträcker sig från lättinstallerade enanvändarsystem till applikationer anpassade för unika krav från multinationella företag. Vanderbilt säkerhetssystem används i dussintals industrier, såsom bank och sjukvård. De har kontor i 14 länder med över 300 anställda över hela världen.