”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

30 november 2018

Nyöppnade Bank Hotel väljer NetNordic för sin telefonilösning

NetNordic har fått förtroendet att både projektleda och installera en helt ny telefoniplattform med tillhörande kontaktcenter till boutique-hotellet Bank Hotel.

Bank Hotel är Stureplansgruppens exklusiva nya boutiquehotell och öppnade i augusti 2018. Byggnaden uppfördes som en bank, men har nu renoverats och efter en omfattande ombyggnation, där byggnadens ursprung har bevarats genom att återskapa orginaldetaljer, så presenteras nu ett elegant och smakfullt hotellkoncept. Målet har varit att skapa ett boutique-hotell som kan mäta sig med topphotellen i London, Paris eller New York. Bank Hotel vill bli Sveriges främsta lyxhotell.

Då Bank Hotel behövde en modern telefoniplattform för att ge bra service till sina gäster föll valet på NetNordic. Förutom en modern växelplattform så implementerades även kontaktcentret med integration till Bank Hotels egna bokningssystem samt rumstelefoni till samtliga rum. Detta ger en effektiv lösning som supporterar såväl kunder som medarbetare på bästa sätt.

– Vi vill ge våra kunder en helhetsupplevelse som är någonting utöver det vanliga. Att kunna kommunicera med våra kunder på ett modernt och effektivt sätt känns självklart, och då krävs bra teknik och tekniskt kunnande från vår partner. Därför kändes valet av NetNordic naturligt”, berättar Jennica Jonsson, projektledare pre-opening Bank Hotel, Stureplansgruppen

Lösningen implementerades under sommaren och har varit till stor hjälp i dialogen mellan kunderna och Bank Hotel.

 – Det känns mycket roligt att få förtroendet att leverera en modern telefoni- och kontaktcenterplattform till en aktör som inte tummar en millimeter på sin kvalitet. Bank Hotel har stora ambitioner och vi ser en stor potential att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med Bank Hotel och Stureplansgruppen”, säger Joakim Harging, VD på NetNordic Communication.

Om Stureplansgruppen

Stureplansgruppen är Sveriges främsta företag inom besöksnäringen och erbjuder förstklassiga mötesplatser för den kvalitetsmedvetna gästen. Vi bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Åre. Stureplansgruppens ambition är att ständigt ligga i branschens framkant när det gäller att skapa och leverera ett unikt värde för våra besökare samtidigt som vi erbjuder dem en trygg och säker upplevelse. Stureplansgruppen driver i dagsläget nära 40 restauranger och nattklubbar samt caféer. 

Om NetNordic

NetNordic är en nordisk oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, säkerhet, och företagskommunikation. Vi strävar alltid efter att vara våra kunders “Best Companion”, d.v.s. att vi vill hjälpa våra kunder med deras unika IT-utmaningar, så att de istället får tid över till att fokusera på sin egen kärnverksamhet. NetNordic grundades år 2001 och har under årens lopp ökat organiskt och genom förvärv. NetNordic har partnerskap med marknadens ledande tillverkare och erbjuder lösningar och tjänster baserade på kundernas behov.