”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

28 augusti 2018

Vi lanserar dokumentationssystemet KeyCom

NetNordic har slutit ett samarbetsavtal med företaget Keypro om att marknadsföra och sälja dokumentations-systemet KeyCom på den svenska marknaden.

 

KeyCom är ett komplett system för att planera, dokumentera och förvalta infrastruktur och nät. Målgruppen för systemet är stadsnät, elnät, energibolag och telekombolag. Systemet fungerar på allt från datorer, läsplattor till smarta telefoner. Därför fungerar systemet lika bra ute i fält, som inne på kontoret.

– KeyCom passar perfekt in i vår strävan att kunna tillhandahålla en komplett produktportfölj för våra operatörs- och stadsnätskunder. Dessutom har KeyCom gränssnitt mot system som flera av våra kunder använder och som vi ofta levererar, säger Robert Malm, VD för NetNordic Solutions.

– KeyCom har funnits länge på den finska marknaden och är där marknadsledande. Vi har avvaktat med att lansera i Sverige tills att vi har hittat rätt partner, vilket vi nu har gjort med NetNordic, säger Toni Paila, VD för Keypro.

KeyCom är modulärt uppbyggt där även moduler finns för elnät, belysning, gas, fjärrvärme och vattenledningar. Förutom att underlätta dokumentationsarbetet finns även stöd för både planering och projektering av nätet. KeyCom hanterar både aktiva och passiva delar av nätet.

– Vi har redan sett ett stort intresse från flera stadsnät men vi tror även på intresse från övriga operatörer, samt energibolagen, säger Robert avslutningsvis.

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

 

Toni Paila, Chief Executive Officer
Epost: toni.paila@keypro.fi
Telefon: +35 8 504 83 73 89

 

Robert Malm, VD/ Managing Director
Epost: robert.malm@netnordic.com
Telefon: +46 8 50 90 15 10

OM KEYPRO

Keypro är det ledande finska bolaget inom dokumentationssystem med mer än 20 års erfarenhet. Företaget har mer än 200 kunder inom telekom, samt el- och energisektorn. Keypro levererar sina lösningar till flertalet länder, inklusive Tyskland och Spanien. Läs mer här.

OM NETNORDIC

NetNordic är en nordisk oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, säkerhet och kommunikation. Vi strävar efter att vara våra kunders “Best Companion”, d.v.s. att förverkliga våra kunders potential genom effektiv användning och flexibilitet.