”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

5 september 2019

NetNordic har nu högsta partnerstatus hos Mitel – Platinum Partner!

NetNordic har fokuserat hårt på att expandera telefoniaffären genom att ta en tydlig marknadsposition, som en operatörsoberoende aktör med kompetens inom såväl cloud som skräddarsydda lösningar.

Många kunder har upplevt en lucka på marknaden. De vill kunna använda flera operatörer i sina telefonisystem för att erbjuda användarna den bästa lösningen. NetNordic samarbetar med samtliga mobiloperatörer i Sverige.

Det innebär att man med våra lösningar kan bygga upp de tjänster och funktioner som passar verksamheten bäst. Därefter väljer man de operatörer som bäst uppfyller kraven på pris och täckning.

”Genom att separera operatörstjänsterna från telefonisystemen och använda flera operatörer samtidigt, så kan man få det bästa från bägge världar, säger Joakim Harging, VD NetNordic Communication”.

NetNordic har arbetat med Mitel under många år, men arbetet intensifierades ytterligare i samband med att NetNordic investerade i Telepo-plattformen från Mitel under våren. Vi använder nu Mitels produkter både vad gäller kundanpassade lösningar och Cloud (Telepo). Det gör att vi kan kombinera dessa lösningar för att finna bästa lösning för kunden. För många företag fungerar det bra med cloud för 80% av verksamheten, men för de avdelningar som har större krav bygger vi skräddarsydda lösningar samt addera ett Contact Center eller ett ärendehanteringssystem.

Genom att fokusera på Mitels produkter, så har vi fått ett djup i vår kompetens och mycket bra lösningar i gränslandet mellan cloud och skräddarsydda lösningar. Tack vare detta har vi nu som tredje aktör i Sverige uppnått högsta partnerstatus hos Mitel. Det betyder att NetNordic har de högsta certifieringarna samt har uppnått de volymkrav som Mitel ställer på sina främsta samarbetspartners.

För mer information kontakta gärna:
Joakim Harging, VD NetNordic Communication
Mail: joakim.harging@netnordic.com
Telefon: +46 708 37 81 25

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare