Contact by mail

11 november 2016

Lansering av vår nya tjänst: DDoS Protect

PRESSMEDDELANDE – november 2016

NetNordic utökar sin portfölj i Sverige och Danmark med en ny tjänst, DDoS Protect. Tjänsten innebär att NetNordic nu kan hjälpa företag att upptäcka och stoppa alla typer av överbelastningsattacker, stora som små. Kontakta oss för mer information. 

NetNordic möter efterfrågan med en ny revolutionerande tjänst mot DDoS-attacker

I Sverige genomförs i snitt 2500 DDoS-attacker i månaden. De stora överbelastningsattackerna upptäcks ofta, då system och nät helt stängs ned. Men fler än man tror är små attacker, som är mer sofistikerade och ofta svåra att upptäcka – men de kan ställa till stor skada. NetNordic lanserar nu en helt ny tjänst, DDoS Protect, som hjälper företag att upptäcka alla typer av attacker, stora som små. DDoS Protect integrerar lösningar och avstyr både traditionella överbelastningsattacker och mindre, smygande attacker som är svåra att upptäcka.

– Överbelastningsattackerna ökar varje år och de blir mer avancerade och sofistikerade hela tiden. Det gör det svårt för många företag att hålla sig uppdaterade, säger Lars Glarborg, Managing Director Denmark & Sweden.

Med DDoS Protect vill NetNordic hjälpa både stora och små företag med en automatiserad helhetslösning där alla system som använder IP kan anslutas. Nödvändig säkerhetsutrustning installeras och automatiseras sedan genom en uppkoppling mot NetNordics driftcenter som övervakar trafiken dygnet runt. Skulle något oväntat inträffa reagerar NetNordics analytiker direkt. All statistik som samlas in vid användning av tjänsten agerar sedan underlag för att utveckla lösningen och skräddarsy skyddet ytterligare.

– Som första leverantör i Sverige erbjuder vi nu ett fullskaligt skydd mot överbelastningsattacker för både små och stora företag. DDoS Protect kommer hjälpa många att öka säkerheten och underlätta arbetet med de nya EU-lagarna som innebär att alla som lagrar och hanterar personuppgifter måste rapportera intrång inom 72 timmar, avslutar Lars Glarborg, Managing Director Denmark & Sweden.

Lars Glarborg
Managing Director Denmark & Sweden Mail: lars.glarborg@netnordic.com

 

Magnus Rosendahl
Director Product Marketing & Enablement
Mail: magnus.rosendahl@ipnett.com