”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

28 maj 2018

Joakim Harging utses till ny VD på NetNordic Communication i Sverige

Joakim Harging utses till ny VD på NetNordic Communication i Sverige. Han efterträder Lars Glarborg och tillträder sin tjänst 28:e maj, 2018.

Joakim har lång erfarenhet från IT- och telekombranschen och är van vid att arbeta på företag som agerar utmanare på marknaden, vilket kommer väl till pass hos NetNordic, som har en tydligt utpräglad tillväxtstrategi. Joakim har mer än 20 års erfarenhet av kommunikations- och IT tjänster mot B2B marknaden i Sverige. Närmast kommer Joakim från Tele2 Sverige i en roll som Försäljningsdirektör. Han har även erfarenhet från IT-konsultbranschen och från TDC, där han under många år arbetade i företagsledningen med ansvar för försäljning. I samtliga roller har Joakim haft ett tydligt tillväxtfokus.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på NetNordic, som är ett spännande bolag med hög kompetens, vilja och en tydlig ambition att växa i Sverige, säger Joakim Harging. NetNordic har genom sina starka erbjudanden inom UC, Nätverk och Säkerhet mycket bra förutsättningar att, som en oberoende aktör, leverera bra helhetslösningar till både företag och offentlig sektor, fortsätter Joakim.

– Vi är mycket glada över att Joakim har valt att ansluta sig till vår verksamhet. NetNordic har växt markant i Norden och vi ser ytterligare potential i Sverige. Denna potential har Joakim med sin erfarenhet och personlighet, samt mycket bra förutsättningar att lyckas infria tillsammans med sitt starka team i Sverige, säger koncernchef Jarl Øverby i NetNordic Group.

Joakim kommer att ägna första tiden åt att lära känna kunder och kollegor samt att slutföra integrationen av Efftel, som förvärvades under april 2018. Men han har framför allt siktet inställt på att snabbt vinna nya marknadsandelar.

För mer information, vänligen kontakta:

Jarl Øverby, Koncernchef NetNordic Group
Epost: jarl.overby@netnordic.com
Telefon: +47 982 17 009

Joakim Harging, VD NetNordic Communication AB
Epost: joakim.harging@netnordic.com
Telefon: +46 708 37 81 25

NetNordic är en nordisk systemintegratör som är specialiserade på lösningar och tjänster inom nätverk, kommunikation och säkerhet. Som «Best Companion» ska NetNordic bidra till att realisera kundens affärsverksamhet genom effektiva lösningar och tjänster inom kommunikation. NetNordic har huvudkontor i Oslo. Den proformaberäknade omsättningen 2017 uppskattas till ca 1 miljard. NetNordic ca 270 medarbetare och 12 kontor i Norden, fördelat på dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Läs mer på www.netnordic.se

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare