”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Vi skapar en driftsäker telefonilösning som passar just er

Telefoni för smarta företag.

Vi hjälper både små och stora företag med att implementera en modern och skräddarsydd telefonlösning, som passar just ert företag!

Vi anpassar lösningen efter era unika behov, med rätt funktionalitet. Till exempel med softphone, svarsservice, telefonkonferens, callback-funktionalitet eller olika rapportverktyg.

Enkelt, personligt och operatörsoberoende!

Tillsammans med Netnordic får ni en helhetsleverantör som erbjuder helt operatörsoberoende telefonlösningar. Välj den mobiloperatör som passar er bäst – eller blanda operatörer!

Ni kan även välja till handplockade tillvalstjänster som förbättrar er upplevelse. Våra duktiga rådgivare kan hjälpa er att skapa en komplett och effektiv telefonlösning – anpassat för er.

Ring oss på  08-51 06 27 10 så berättar vi gärna mer om hur våra telefonilösningar kan hjälpa ditt företag!

 

Rätt telefonilösning för just ert företag. Enkelt, personligt och operatörsoberoende!

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ert företag.

Support dygnet runt

Låt oss förse dig med företagstelefonilösningar som underlättar din kommunikation med dina kunder. Med samarbetspartners som Mitel, Microsoft, Avaya, och Enghouse, så arbetar vi med marknadens ledande leverantörer inom företagstelefoni. Med vår egna support som är tillgänglig för dig som kund 24/7/365, är vi det självklara valet när du behöver telefonilösningar i mobilen eller råd i ämnet.

Operatörsoberoende telefonilösningar

Är du på jakt efter en leverantör som kan hjälpa dig med företagstelefoni? Behöver du råd inom ämnet?

Oavsett ditt behov har vi på NetNordic det du söker. Som verksamma över hela Norden med våra skräddarsydda helhetslösningar kan vi erbjuda smarta telefonilösningar för företag.

Ring via mobilen, fast eller trådlös telefone eller via datorn. Med vår expertis så ser vi till att ta fram en lösning som passar just ert unika behov. Kanske är Microsoft Teams ditt plattformsval? Vi har lösningen på dina problem!

Molnbaserad IP-telefoni

NetNordic erbjuder molnbaserad och operatörsoberoende IP-telefoni. Med moderna och unikt anpassade lösningar får du allt från en bra telefonifunktionalitet med mobilintegration, till stödsystem och kalenderkoppling. Du får därmed en IP-telefoni som möjliggör ett flexibelt och mobilt arbetssätt, helt på dina villkor. Operatörsoberoende ger vi dig som kund fördelen att välja marknadens bästa erbjudanden, utan att göra avkall på funktionalitet eller driftsäkerhet. NetNordic erbjuder dig även traditionella telefonilösningar där eget ägande och egen förvaltning är viktigt. Våra affärsmodeller passar alla behov, oavsett storlek på ert företag.

ETT SMÖRGÅSBORD MED FUNKTIONER OCH TJÄNSTER

 

Vi har flertalet tillvalstjänster som är speciellt framtagna för att ditt företag ska kunna kommunicera smartare, bli mer tillgängliga för era kunder, samt öka er effektivitet och produktivitet i arbetet. Våra rådgivare inom telefoni kan hjälpa er med råd, och ta fram förslag på vilken telefonilösning som passar just ert företag.

Kontakta mig

Boka in rådgivning med våra experter!

 

Vi berättar gärna mer om hur våra telefonilösningar kan hjälpa just ditt företag!

Ring oss på  08-51 06 27 10, eller fyll i formuläret nedan, så hör en av våra företagsexperter av sig.

Våra partners på telefoni

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.