”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Molnbaserade växellösningar för ditt företag

Ta med dig växeln när du jobbar
utanför kontoret.

 

En molnbaserad växel för dina behov. NetNordic Cloud är den främsta produkten bland våra växellösningar.

Genom mobilväxeln sköter tiotusentals nöjda användare världen över dagligen sin telefoni, chatt och SMS. Den ger dig växelns alla funktioner direkt i din mobil, dator, fasta eller trådlösa telefon.

Du nås på ett och samma nummer oavsett var du är eller vilken typ av telefon du använder. Man kan enkelt själv ställa in när och var man är tillgänglig – och du kan arbeta från ditt mobila kontor.

Ring oss direkt på 08-51 06 27 10  eller kontakta oss, eller läs vidare!

Mobil växel. Arbeta mer flexibelt i molnet. Få flera fördelar med molntjänster.

Alltid anpassat efter dina behov

Du får en flexibel och framtidssäker lösning som enkelt anpassas när din organisation förändras. Om du har ett eller flera kontor, om du har en eller tusentals användare – vi anpassar din lösning så den alltid fungerar smidigt. Och vi ger oss inte förrän du är nöjd. Vi hjälper dig även att integrera lösningen mot andra system som ditt företag använder. Du har många olika valmöjligheter för vilka mobiloperatörer du ansluter till din mobilväxel.

Alltid enkelt

Det är mycket enkelt att komma igång och arbeta med NetNordic Cloud mobilväxel. De användarvänliga gränssnitten är utformade så att du alltid känner igen dig oavsett vilken typ av telefon du använder. Du kan till och med hantera företagets lösning på egen hand via webben. Vill du ha hjälp ringer du vår uppskattade support där du får tala med en tekniker som hjälper dig. Normalt svarar vi inom en minut.

Skapa en lösning som passar er bäst

NetNordic Cloud är integrerad med era mobiler över hela världen och kan även användas med mjukvarutelefon på datorn, fasta telefoner och trådlösa telefoner. Ni får tillgång till alla växeltjänster ett företag kan behöva. Välj vilka telefoner användarna ska ha och de funktioner företaget behöver så ordnar vi resten.

För mer information om våra licenser för molnbaserad företagsväxel.

Alltid ekonomiskt

Med NetNordic Cloud behöver du inte investera i en egen växel och du vet alltid exakt vad det kostar. Du behåller företagets likviditet och slipper äga hårdvara och ta driftsansvar. Du kan löpande anpassa telefonin efter företagets skiftande behov. Dessutom möjliggör NetNordic Cloud kostnadseffektiva internationella lösningar. Har ditt företag kontor i olika länder finns exempelvis möjlighet att ringa kostnadsfritt till varandra.

Kontakta mig

Jag vill veta mer om molnbaserade växellösningar!

Önskar du personlig rådgivning för ditt företag? Låt oss hjälpa dig med en lösning för just era behov.

Ring oss direkt på 08-51 06 27 10 eller fyll i kontaktfältet, så hör vi av oss!

Våra partners på kommunikation

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.