”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

WiFi - Snabbt, molnbaserat, med hög tillförlitlighet

WiFi som tjänst för företag – Trådlöst nätverk 

 

Arbeta tillsammans med en driftpartner som är expert på säkerhet, nätverk och kommunikation. Få alla fördelar med att kunna erbjuda dina anställda eller gäster ett enkelt, modernt och trådlöst nätverk. Helt utan bekymmer eller oväntade överraskningar i det dagliga arbetet, till en fast månadskostnad.

NetNordic WiFi som tjänst är en tjänst som levereras som en komplett trådlös helhetslösning. Tjänsten uppdateras alltid till den senaste standarden av kapacitet och kvalitet i enlighet med användarnas förväntningar – allt hanteras av NetNordic.

Du får en tillförlitlig, säker och skalbar lösning att växa i. Kontakta oss så hjälper vi er med en skräddarsydd lösning just för ert företag!

 

Tjänsten skräddarsys utifrån era unika behov och levereras sedan som en helhetslösning baserat på era unika önskemål

WiFi som tjänst

NetNordic WiFi som tjänst är marknadens bästa WiFi-lösning levererad som en molntjänst. Enklare kan det inte bli.

Ni får ett eget, privat och säkert trådlöst WiFi-nätverk. Utan bekymmer om kapacitet eller kvalitet. Leverans sker nyckelfärdigt som en tjänst, med ett garanterat lågt månatligt pris. NetNordic har för närvarande pågående projekt på ett flertal hotellkedjor, shoppingcenter, sportanläggningar och kommuner.

Paketet inkluderar:

  • Test av täckning och dimensionering
  • Nödvändigt antal och typ av accesspunkter (standardnivå)
  • Gästlösning med standardanvändarnamn och lösenord
  • Etablering av policy (användarrättigheter)
  • Löpande uppdateringar av software
  • Upptids- och kvalitetsgaranti med löpande rapporter
  • Drift, inklusive etablering av nya användare

Erbjud dina kunder trådlöst nätverk

Vad är mer naturligt än att företag, kommuner, arenor, och butiker har ett modernt, stabilt trådlöst nätverk som de kan erbjuda sina gäster? Trådlöst nätverk har blivit en grundläggande faktor och absolut nödvändigt i vårt uppkopplade samhälle. Man förväntar sig att hitta trådlösa nätverk på jobbet, hemma, i köpcentret, i sporthallen, på café etc. NetNordic WiFi som tjänst har en garanterad bra täckning, bra kvalitet och kapacitet, samt stöd för de senaste standarderna. Lösningen drivs helt av NetNordic som har ett attraktivt pris och är experter på nätverk, säkerhet och kommunikation.

En säker WiFi-lösning. Levereras som tjänst. Enklare kan det inte bli.

Se filmen om NetNordic WiFi som tjänst

Fokusera på er egen kärnverksamhet, så hjälper vi er att utveckla ett WiFi-nätverk baserat på den allra senaste tekniken. Vi tar ansvar för hela processen; planering, leverans, installation, driftsättning och support 24/7/365.

Du får sedan genom en portal tillgång till all flödesdata för de installerade accesspunkterna. På så sätt kan du identifiera var alla uppkopplade enheter rör sig som mest och studera trafikflödet. Statistiken kan man sedan använda för att optimera platser som används frekvent eller mer sällan.

Kontakta mig

Ta kontakt med våra kunniga rådgivare!

 

Önskar du personlig rådgivning för ditt företag? Lämna dina uppgifter via formuläret, så hör vi oss!

Alternativt ring oss direkt på +46 8 55 50 68 00 och fråga efter våra mycket kunniga rådgivare.

Våra samarbetspartners på nätverk

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.