Optimal rörlighet med trådlöst nätverk för företag

LAN/WLAN för företag

 

Dagens allt mer konvergerade nätverk kräver att nätverksanslutning finns tillgänglig när som helst, var som helst, för sina användare. Tillväxten av mobila enheter stärker ytterligare behovet för internetanslutning oavsett plats eller enhet.

Kombinationen av fler nya mobila enheter samt multimedia applikationer och ökad dataanvändning per person (både privat- och företagsanvändning) är faktorer som alla pågår samtidigt.

Dataanvändningen går mot trådlösa nätverk istället för trådbundet nätverk. Alla dessa faktorer ställer nya krav på ert trådlösa nätverk.

Vi erbjuder design, installation och drift av ditt lokala nätverk. Kontakta oss för att skapa ett skräddarsytt trådlöst nätverk!

 

Vi erbjuder ett skalbart, trådlöst nätverk och hjälper er med allt från design, installation till drift och support.

Trådlös skräddarsydd infrastruktur

 

  • Trådlöst nätverk för företag och offentlig sektor
  • Stora anslutningsmöjligheter oavsett enhet och plats
  • Lösning från ledande Wlan-partners

Drift och övervakning

Vi tar ett helhetsansvar för ditt trådlösa nätverk. Efter leverans ansvarar Netnordic för den löpande driften och övervakningen av nätverket.

Vårt nordiska Network Operations Center (NOC) i Solna är bemannad med kunnig högkompetent personal dygnet runt, året om, alla dagar på året, 24/7/365.

NetNordic tar fullt ansvar för att övervaka olika typer av utrustning som våra kunder önskar övervaka. Vi kan även övervaka våra kunders tjänster och applikationer.

Kontakta mig

Ta kontakt med våra kunniga rådgivare!

 

Önskar du personlig rådgivning för ditt företag? Lämna dina uppgifter via formuläret, så hör vi oss!

Alternativt ring oss direkt på +46 8 55 50 68 00 och fråga efter våra mycket kunniga säljare.

 

Våra partners inom trådlöst nätverk

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.