Säkra ert företagsnätverk - har ni kontroll på säkerhetsnivån?

Säkerhet för era affärsmässiga behov

 

De mycket vanliga nätverksattackerna som pågår dagligen nu för tiden ökar säkerhetsutmaningarna för ert företag och kan även orsaka ert bolag allvarlig skada.

IT-chefer idag har inte råd att endast fokusera på en typ av säkerhetsattack och fortfarande förvänta sig att deras nätverk förblir opåverkat.

Att vara utan en säkerhetsplan för alla typer av attacker gör ert nätverk mycket sårbart och utgör en fara för företagets rykte, intäkter och produktivitet.

  • Säkerhetslösningar för företagstillväxt och marknadsförändringar
  • Innovativa lösningar utan att kompromissa på säkerheten
  • Teknik från världsledande partners

 

Nätverkssäkerhet har aldrig varit viktigare. Se till att ni upptäcker oönskad trafik!

Skydda ert nätverk och välkomna innovation samtidigt

NetNordic hjälper er att förhindra attacker på alla plan genom att tillhandahålla skydd mot aktiva och passiva samt inkommande och utgående säkerhetshot. Allt från utmaningar orsakade av mobilitet och BYOD till utmaningar orsakat av innovationer med molntjänster.

Nya nätverksattacker är benägna att inrikta sig på alla delar av er verksamhet. Det nya landskapet av nätverkssäkerhet kräver flerskiktade lösningar. Vi levererar en Unified Threat Management-lösning och hjälper er att definiera en ICT-strategi anpassad till den säkerhetsnivå som ert företag behöver.

NetNordics säkerhetsprodukter skyddar er mot och hjälper er att identifiera nästa generations säkerhetshot: Malware, maskar, virus, spionprogram, ransomware e-post, överbelastningsattacker (DDoS). Vi förser er med insyn i er nätverkstrafik. Vår modell är utformad för att upptäcka avvikelser och identifiera attacker som potentiellt kan konsumera nätverksresurser.

Kontakta mig

Boka in rådgivning med våra experter!

 

Vi berättar gärna mer om hur vi kan kan hjälpa just ditt företag att förbättra er säkerhetsnivå!

Ring oss på  08 55 50 68 00, eller fyll i formuläret nedan, så hör en av våra företagsexperter av sig.