”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Vi skapar flexibla och framtidssäkra nätverkslösningar

Vi optimerar era nätverkslösningar. Så kan ni fokusera på er kärnverksamhet. 

 

NetNordic kan hjälpa er att skapa en individuell skräddarsydd nätverkslösning just för ditt företag, som passar era unika behov.

Vi hjälper er även att säkerställa nätverkets säkerhet, tillgänglighet, flexibilitet och tjänstekvalitet.

Genom att optimera ert nätverk med den nyaste tekniken kan vi se till att minska era operativa kostnader och ni får behålla den bästa kvalitén för era användare.

Vårt fokus är att skapa flexibla och framtidssäkra nätverk åt våra kunder.

Vi skapar flexibla och framtidssäkra nätverk med den absolut nyaste tekniken!

Framtidssäkra och flexibla nätverk

 

Säkerställ att ert nätverk kan hantera alla nuvarande och framtida trafikbelastningar.

Optimera ert företag för snabbare lansering av era tjänster.

Gör det mesta av er nuvarande investering!

Helhetsansvar över ditt nätverk

NetNordic kan leverera allt från design till installation och även ta ett helhetsansvar över ditt lokala nätverk, såväl trådbundet som trådlöst. Vi ser till att ta hand om drift och övervakning, om du så önskar. Vår personal har mycket god erfarenhet och innehar höga tekniska certifieringar från flertalet marknadsledande tillverkare. Genom att du låter oss ta hand om hela ditt nätverk kan du istället fokusera på din egen kärnverksamhet.

Kontakta mig

Ta kontakt med våra kunniga rådgivare!

 

Önskar du personlig rådgivning för ditt företag? Lämna dina uppgifter via formuläret, så hör vi oss!

Alternativt ring oss direkt på +46 8 55 50 68 00 och fråga efter våra företagsrådgivare.

 

Våra samarbetspartners på nätverk

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.