”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

IT-säkerhet som tjänst – NetNordic Office Protect

Säkerhet med nästa generations teknik

 

Hur effektiv är egentligen din brandvägg? Är din IT-säkerhet bra nog för att stå emot dataintrång via applikationer och system? Vi levererar avancerade nätverk, säkerhet och kommunikationslösningar som förändrar hur våra kunder gör sina affärer.

NetNordic Office Protect är en premiumfunktionstjänst där vi har integrerat flera metoder för bästa möjliga skydd, inklusive mot de allt vanligare planerade och riktade intrången som öppnar upp ditt nätverk inifrån.

Vi erbjuder en kombination av olika säkerhetslösningar som paketeras och skräddarsys för att säkerställa att ditt företags informationssäkerhet behålls skyddad och intakt.

 

 

Vi erbjuder ett komplett säkerhetskoncept för ditt företag - som tjänst!

Anpassad nätverkssäkerhet utifrån dina trafikmönster

Nyckeln till stabil nätverkssäkerhet är att ha kontroll över allting som sker inom nätverket, samt att ständigt ha uppdaterade system. När vi installerar NetNordic Office Protect, justerar vi säkerheten så att den passar din IT miljös unika trafikmönster. Vi analyserar all trafik och identifierar automatisk eventuella hot och intrång. Efter installationen ser vi även till att regelbundet kontrollera och justera säkerheten när det behövs. I takt med att era behov förändras, kan även nya nätverk läggas till.

Optimerad IT-säkerhet

Vi är en oberoende systemintegratör som använder teknik från marknadens ledande tillverkare. Du bestämmer själv vilka system som skall skyddas, till exempel servrar, klienter och applikationer. Alla system som kommunicerar via IP kan ingå i ditt skydd.

För att hålla dig uppdaterad, får du regelbundet statusrapporter och återkoppling med information om typ av intrångsförsök och tidsrymd. Detta fungerar också som underlag för beslut om eventuella förändringar av er miljö.

Fullt skydd med skräddarsydd brandvägg

  • Drift dygnet runt alla dagar från vårt egna driftscenter
  • Din säkerhet hanteras av vårt professionella team av experter
  • Automatisk och löpande uppdatering av attacksignaturer
  • Kontinuerlig rapportering av status och åtgärder

Vi är ditt företags bästa vän

NetNordic Office Protect är en enkel tjänst som ger fullt skydd via vår tjänsteplattform. Vi hanterar driften av hundratals nätverk i Norden och arbetar teamorienterat tillsammans med dig. Vi är din tillförlitliga partner och vårt mål är att guida dig med vår expertkunskap inom kommunikation och säkerhet.

Kontakta mig

Ta kontakt med våra kunniga rådgivare!

 

Kontakta oss för en genomgång av er datasäkerhet och säkerhetsnivå. Ring eller maila oss.

Eller fyll i formuläret, så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Våra partners på IT-säkerhet

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.