”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Optimal klientsäkerhet utan att kompromissa på rörlighet

Kryptering, antivirus, VPN, klientbrandvägg

Allt fler anställda arbetar idag dagligen ifrån sina mobila enheter. Se till att utveckla rätt säkerhetsnivå för just er bolag. Många företag idag tror att man måste välja mellan säkerhet och mobilitet – så är det inte!

Netnordic kan hjälpa er att se möjligheterna. Ni kan faktiskt använda alla mobila enheter, samtidigt som ni ser till att skydda ert företags nätverk, affärskritiska applikationer och intellektuella rättigheter.

Vi erbjuder lösningar för kryptering, antivirus, VPN, och klientbrandväggar. För att så långt som möjligt säkra dina klienter och din information – genom god upprättad klientsäkerhet (endpoint security).

Säkra er data från attacker

  • Optimal klientsäkerhet utan att kompromissa på rörlighet
  • Proaktiv inställning till risker
  • Inkommande och utgående säkerhet

Klientsäkerhet behöver inte vara svårt. Säkerställ att ni har rätt säkerhetsnivå på mobila enheter.

Säkerhet och ökad nivå av prestanda

Genom att förse nätverkstillgång till anställda, kunder, partners och till och med vanliga besökare ökar kraven på säkerhetsåtgärder och sätter påfrestningar för nivån av prestanda. Eftersom mobilenheter varierar måste olika sårbarheter tas in i beräkningen. NetNordic ger er valmöjligheter för Mobile Device Management (MDM) och möjliggör en proaktiv hantering av risker.

Höj säkerhetsnivån på ert företag, så att information från era mobila enheter inte hamnar i fel händer.

Kontakta mig

Boka in rådgivning med våra experter!

 

Vi berättar gärna mer om hur vi kan kan hjälpa just ditt företag att förbättra er säkerhetsnivå!

Ring oss på  08 55 50 68 00, eller fyll i formuläret nedan, så hör en av våra företagsexperter av sig.

Våra partners på IT-säkerhet

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.