”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Smarta säkerhetslösningar för ditt datacenter

Säkerhetsfrågor specifika för ert datacenter

Det molnbaserade datacentret representerar en nödvändig och ytterst komplex del av ert företag. Den har en enorm ekonomisk potential, samt en kapacitet att öka er innovationskraft. Inför kombinationen av virtualiserade och fysiska nätverksinfrastrukturer är därför inte traditionella säkerhetsmekanismer inom er datasäkerhet tillräckliga. Innovativa lösningar gällande IT-säkerhet är nödvändiga för att skydda det framtida datacentret mot överbelastningsattacker och dylikt.

NetNordic tar hänsyn till säkerhetsfrågor som är specifika för ert datacenter, ert behov av molntjänster och företagsspecifika läge, för att underlätta kostnadsoptimering.

  • Säkerhetslösningar som skyddar ert datacenters nätverksinfrastruktur
  • Skydda och säkra ert virtualiserade datacenter
  • IP-baserade tjänster och datalagring
  • Ge stabilitet till era molntjänster

Skydda datacentret. Öka er kapacitet och förbättra er innovationskraft.

Datasäkerhet utan att kompromissa

Idag måste trafik och redundans inte endast säkras mellan fysiska element, utan trafiken mellan virtuella element ökar snabbt och kräver därför ett alltmer avancerat säkerhetssystem för att undvika attacker mot datacentren. Våra säkerhetskonsulter lokaliserar förbättringsområden i ert datacenter och erbjuder en IT-säkerhetpolicy för datacenter och tjänster, för att möta nya och sofistikerade hot. NetNordic kan leverera tjänster som skyddar ert datacenter mot exempelvis DDoS-attacker; både större, distribuerade överbelastningsattacker och små, smygande attacker. När det kommer till säkerhet erbjuder vi allt från säkra DDoS-skydd till avancerade nästa generations brandväggar.

Säkerhet utformad efter ert företagsbehov

De tjänster vi erbjuder inom IT-säkerhet för företag är oberoende av vilken eller vilka internetleverantörer ni har. Ni bestämmer själva vilka system som skall skyddas: nätelement, servrar eller applikationer. Vi levererar regelbundna statusrapporter, samt återkopplar vilka åtgärder vi har gjort.

Våra rapporter fungerar som underlag för eventuella förändringar gällande tjänstens utformning och skydd. Eftersom våra IT-säkerhetskonsulter erbjuder flexibla lösningar och tjänster underlättar det för ert företag, då er nätverkssäkerhet behöver justeras.

Kontakta mig

Boka in rådgivning med våra experter!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan kan hjälpa just ditt företag att förbättra er säkerhetsnivå!

Ring oss på  08 55 50 68 00, eller fyll i formuläret nedan, så hör en av våra företagsexperter av sig.

Våra partners på IT-säkerhet

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.