”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Säkerhet och enkelhet i skön harmoni

Disaster recovery och backup

 

För många är det här med backup och disaster recovery ganska tråkigt, men det behöver det inte vara längre!

Vi på Netnordic är partner med flera olika leverantörer inom detta område, och beroende på era förväntningar och krav hjälper vi er att välja den mest lämpliga plattformen för er.

Nya innovativa lösningar har vänt ut och in på problematiken och tänkt i nya banor för att leverera enkelhet, skalbarhet, tillsammans med kostnadseffektiva och riktigt smarta lösningar som gör det roligt igen.

Det finns en hel del parametrar att ta hänsyn till inom det här området. Vilka dessa är beror på just eran organisations förväntningar på tillgänglighet, återställningstid och arkivering.

Viktiga parametrar är RPO och RTO.

Enkelhet, skalbarhet, tillsammans med kostnadseffektiva och riktigt smarta lösningar!

Vad betyder RPO & RTO?

RPO betyder ”recovery point objective” och anger hur mycket data vi kan tillåta oss att förlora. Om man tar snapshots en gång per dygn är RPO = 24h, tar man dessa var fjärde timme är RPO = 4h. Med Zerto Virtual Replication kan man åstadkomma RPO på 10-15 sekunder.

RTO betyder ”recovery time objective”; hur lång tid det tar att återställa systemet. Med äldre lösningar där man lagrar datan på band kan en återställning ta många timmar eller dagar. Med moderna lösningar så görs en återställning normalt med en RTO på några minuter.

 

Tjänst för katastrofåterställning

Med vår tjänst för katastrofåterställning kan du kontinuerligt utvärdera och validera din plan, så du är redo när det blir skarpt läge.
Backuptjänsten låter dig skydda virtuell och fysisk miljö inkl. databasmotorer, med sökbart index av filer och objekt.

Kontakta mig

Boka in rådgivning med våra experter!

 

Vi berättar gärna mer om hur vi kan kan hjälpa just ditt företag med smarta datacenter!

Ring oss på  08 55 50 68 00, eller fyll i formuläret nedan, så hör en av våra företagsexperter av sig.

Våra partners på smarta datacenter

NetNordic är mycket stolta över att vara en nordisk oberoende systemintegratör och väljer därför alltid den lösning som är allra bäst för våra kunder, oberoende av leverantör. NetNordic har goda partnerskap tillsammans med flertalet marknadsledande tillverkare inom IT, vilket gör att våra kunder alltid får hjälp av individer med mycket god erfarenhet och djup kompetens.