Vi hjälper att ta fram värdet i er data

De största lärdomarna och insikterna kommer från er egen data. Att visualisera stora mängder kan vara komplext och kräver en teknisk expertis och förståelse för hur värde kan skapas för organisationen. NetNordic är Elastic teknikpartner i Sverige. låt oss hjälpa er!

Analytics – skapa ett större värde från data

De största lärdomarna och insikterna kommer från er egen data. För att kunna ta del av fördelarna måste man börja titta på datan, vrida och vända på den, för arbeta ut mönster och trender.

Att visualisera stora mängder data kan vara komplext och kräver en teknisk expertis och förståelse för hur värde kan skapas för organisationen.

Låt oss hjälpa er!

Kibana gör det lätt att förstå

Kibana låter dig utforska, analysera och visualisera din data i ett interaktivt gränssnitt. Det är enkelt att komma igång med och har samtidigt ett otroligt djup som tillåter er att se på er data på ett sätt ni inte gjort tidigare.  

Kibana som matas med data genom Elastic kan t.ex. användas för att skapa near realtime dashboards eller kombineras med Machine Learning för att skapa automatiska forecasts.   

Netnordic har kompetensen och erfarenheten som krävs för att hjälpa er utnyttja den senaste tekniken och verktygen för att ta er verksamhet till nästa nivå.   

Analytics som en tjänst 

En tjänst kan se ut på oändligt många sätt, vilket gör sig utmärkt när ni har ett specifikt behov att uppfylla.
NetNordic tillhandahåller resurskonsulter, konsulttjänster och kan erbjuda allt som en tjänst. Vi paketerar det som ni behöver enligt era önskemål.  

Vi kan managera tjänsten åt er genom en av våra service operations managers och ger er insyn via t.ex. KPI och SLA; eller så styr ni tjänsten själva, ni bestämmer!

/svg>