Contact by mail

Ledig tjänst

Security and Networking Support – ATT (Advanced Technical Troubleshooting) – i Solna

NetNordic fortsätter att vara i en mycket positiv tillväxtfas med kontinuerligt utökade och nya kundförtroenden. Därför vill vi gärna välkomna ytterligare en grym kollega som är expert inom nätverk och IT-säkerhet!

I rollen arbetar du med att hjälpa våra kunder med avancerad felavhjälpning på nätverks- och IT-säkerhetslösningar. Du får arbeta med avancerad teknologi, möta krävande och kompetenta kunder där du bidrar till att göra vår supportfunktion ännu mer effektiv och serviceinriktad.

Med stöd av kunniga kollegor kommer du bli expert på produkter och lösningar från tillverkare som Palo Alto Networks, Proofpoint och Extreme Networks. Dina kundgränssnitt är i huvudsak IT-avdelningar (inte slutanvändare) på mellanstora till stora organisationer, såväl nationella som globala. För att passa i rollen så tror vi att du är en person som likt oss är passionerad för smarta teknologier och brinner för att göra positiva skillnader för kunden. Rollen kräver mycket goda kunskaper inom TCP/IP, nätverk och brandväggar med en generellt stark IT-grund (säkerhet, operativsystem, applikationer, e-post, AD/LDAP och moln).

NetNordic är en pålitlig arbetsgivare som det går mycket bra för. Vi tar nya marknadsandelar genom att erbjuda smarta tjänster och teknologilösningar som gör mätbara skillnader för våra kunder. Vi vågar utmana och ligga i framkant vilket gör teknikrollerna hos NetNordic extra spännande. Hos NetNordic får du möjlighet att arbeta i ett dynamiskt team där nästan varje dag ser annorlunda ut. Som en del av supportavdelningen kommer du att hantera diverse arbetsuppgifter inom avancerad problemlösning med ständigt utökade möjligheter till kunskapsinsamling genom praktiskt supportarbete och certifieringsutbildning.

NetNordic grundades 2001 och har ca 500 anställda i Norden. I Sverige har vi kontor i Stockholm (Solna), Göteborg, Malmö, Jönköping och Umeå. Läs mer

Vill du söka tjänsten hos oss?

Maila din CV samt personliga brev till hr@netnordic.se.