Contact by mail

Ledig tjänst

Säljare och Presales (Enterprise)

Bara ”det bästa” är gott nog! Som säljare och Presales hos NetNordic får du lyfta ut de bästa lösningarna och tjänsterna inom cybersäkerhet, nätverk och molnet. Vi söker nu dig som har erfarenhet och vill bli en av oss.

Vi växer framgångsrikt – nya partners, nya kunder och medarbetare

NetNordic växer stadigt och har idag cirka 500 anställda, representerade i Norge, Sverige, Danmark och Finland.

Vi är specialiserade och kan genom vårt fokus säkerställa expertkunskap genom hela livscykeln; från implementation till support och utveckling. Vi är övertygade om att vårt engagemang och vår kunskap ger en väsentligt förbättrad säkerhet för våra kunder. Vi är experter inom våra fyra affärsområden; cybersäkerhet, nätverk, molnet och Business Analytics (Elastic).

Vi andas teknologi och
älskar smarta lösningar

  • Vi arbetar med utvalda produkter, alla hos oss är specialister. Vi känner inte till något företag som gör det vi gör bättre.
  • Vi har nära samarbete med våra utvalda leverantörer och partners och utmärkelser bekräftar vår kompetens och position på marknaden.

Har du erfarenhet som Säljare eller Presales (Enterprise) och är intresserad att jobba hos oss?

Om du har en CV eller liknande får du gärna skicka med den. Om du inte har någon CV får du gärna skriva en rad om vad du t ex gör idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Skicka din ansökan till hr@netnordic.se och vi kontaktar dig!

Se fler lediga tjänster