”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Johnny Hermansen, Extreme Networks (NetNordic Summit 2020) thumbnail

Gå till filmen

Johnny Hermansen, Extreme Networks (NetNordic Summit 2020)

Ett säkert nätverk – i praktiken

Föreställ dig att hela ditt nät är ett virtuellt kostkopplingsskåp. Möjlighet att snabbt sätta upp helt nya nät och tjänster som är totalt isolerade från varandra. Förhindra malware och angripare från att propagera latteralt. Erhåll visibilitet i trafik, volymer och flöden som kvitterar säkerhet och kvalité i tjänsteleveranser. Missa inte en spännande presentation i hur morgondagens nätverk realiseras idag.

2020-11-17

Senaste innehållet - Nätverk

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare