Contact by mail

NetNordic levererar Security Operations Center (SOC) tjänster till Wihuri

IT-Säkerhet

11 oktober 2023


NetNordic levererar SOC tjänster till Wihuri

Lyssna på videon där Juha-Matti Heino, CIO på Wihuri Group och Nicolas Samaneh, Head of SOC Operations, NetNordic – berättar hur Wihuri använder SOC-tjänsten från NetNordic.

/svg>

”NetNordic har varit en fantastisk ”companion”. Vi har arbetat med dem, och vi kommer att fortsätta att arbeta med dem!” säger Juha-Matti Heino, CIO på Wihuri Group.

Wihuri är en global finsk industrikoncern som sysslar med förpackningar, grossisthandel med dagligvaror, teknisk handel och flyg. Wihuri Group sysselsätter 5 200 personer och verkar i 30 länder. Under sina 120 år i branschen har Wihuri vuxit från ett litet familjeföretag till ett diversifierat globalt företag. Wihuris rykte och engagemang har gjort varje avdelning till en ledare inom sitt respektive område.

Wihuri ville stärka sina förmågor inom cybersäkerhet, och när GDPR-förordningen blev obligatorisk blev det allt viktigare att även övervaka säkerhetsincidenter som påverkade deras GDPR-data. Under den inledande studiefasen jämförde Wihuri många leverantörer, men efter att ha besökt NetNordics SOC (Security Operations Center) personligen och träffat SOC-specialisterna imponerades de av professionalismen.

NetNordic levererar cybersäkerhetstjänster av högsta kvalitet för företag över hela världen. Vi förstår klienternas marknadsposition, deras infrastruktur och deras specifika hotlandskap. NetNordic kan även utveckla hotintelligensrapporter skräddarsydda för företagsledningen, genomföra återkommande tester med ”red team” eller utföra praktiska övningar för hantering av cybersäkerhetsincidenter.

”NetNordics SOC-tjänst har dramatiskt ökat synligheten, medvetenheten och reaktionstiden för hot inom cybersäkerhet. Vi ser också fram emot vad som kommer att hända i nästa fas när vi tillsammans med NetNordic skapar en ”road map” för de kommande tre åren”, förklarar Juha-Matti Heino, CIO på Wihuri Group.

NetNordic vann EMEA Splunk Boss of the SOC

Av de över 350 deltagande lagen visade NetNordic SOC vår excellens och tog ärofyllda förstaplatsen. Boss of the SOC-tävlingen är en blue-team-version av capture the flag och våra SOC-säkerhetsanalytiker ställdes inför att lösa realistiska händelsedata och varningar under stark tidspress.

 

Senaste innehållet - IT-Säkerhet