”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Mikael Jarpenge, Proofpoint (NetNordic Summit 2020) thumbnail

Gå till filmen

Mikael Jarpenge, Proofpoint (NetNordic Summit 2020)

94% av intrång startar med angrepp riktade mot människor, inte system

Därför behöver tekniken utgå från våra beteenden som användare. Epost är fortfarande nätets primära kommunikationskanal och därmed är vi alla direkta måltavlor för angrepp och bedrägerier. Hur långt skyddar dom inbyggda funktionerna i våra epost- och office-lösningar i molnet? Vad händer när de inbyggda molnskydden inte räcker till? Vi besvarar dessa och andra frågor runt en användarcentrerad säkerhetsstrategi

2020-11-17

Senaste innehållet - IT-Säkerhet

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare