”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Mikael Jarpenge, Proofpoint (NetNordic Summit 2020) thumbnail

Gå till filmen

Mikael Jarpenge, Proofpoint (NetNordic Summit 2020)

“Security Awareness Training” = minska hela organisationens cyberrisk

Säkerhet är helheten av teknik, processer, resurser och inte minst användare (och våra beteenden i digitala miljöer). Fråga? Hur kan vi öka och följa upp organisationens säkerhetsmedvetande, utan att tappa produktivitet? Svar: Genom Praktisk interaktiv säkerhetsträning i motsats till traditionell passiv utbildning. Fråga? Hur ser vi till att träningen sker där och när den behövs? Svar: Genom att integrera säkerhetsskydd med träningsverktyg. Fråga? Hur motiverar vi användare att rapportera in iakttagelser av misstänkta säkerhetshot? Svar: Omedelbar återkoppling med kontinuerlig uppföljning på inrapporterade ärenden. Vi diskuterar hur förbättrad säkerhetsmedvetenhet på individuell nivå minskar hela verksamhetens cyberrisk.

2020-11-17

Senaste innehållet - IT-Säkerhet

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare