”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Anna Maria Modée, Elastic (NetNordic Summit 2020) thumbnail

Gå till filmen

Anna Maria Modée, Elastic (NetNordic Summit 2020)

Threat Hunting med Elastic som verktyg

Anna Maria Modée, Elastic

Threat hunting har utvecklats till att bli ett av de viktigaste verktygen för dagens SOC-team och möjliggör ett proaktivt tillvägagångssätt för att hitta och åtgärda luckor i existerande säkerhetslösningar. Här berättar Elastic om några av de mest innovativa användningsområdena med exempel från hur våra kunders SOC-team jobbar med och möjliggör Threat Hunting.

2020-11-17

Senaste innehållet - IT-Säkerhet

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare