”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Anna Maria Modée, Elastic (NetNordic Summit 2020) thumbnail

Gå till filmen

Anna Maria Modée, Elastic (NetNordic Summit 2020)

Reducera din MTTR – från reaktiv till proaktiv

Ta er operativa transparent till nästa nivå och skapa en 360° vy av er data, genom att samla loggar, metrics och APM under samma tak. Lär dig hur Elastic kan hjälpa dig att minimera MTTR och felsöka med hjälp av korrelation av olika datakällor och Machine Learning, med berättelser från våra kunder om hur de arbetar för att bättre kunna förse sina team med den information de behöver så att de snabbt kan utveckla sin verksamhet.

2020-11-17

Senaste innehållet - IT-Säkerhet

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare