”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Gå till filmen

Illumio (Christian Andersson) – NetNordic Technical University 2020 Online

Illumio på Technical University Online: Segmentering byggd för säkerhet (utan att bryta upp det fysiska nätverket), Christian Andersson, Illumio.

Den 19 mars 2020 höll NetNordic tillsammans med tillverkare och partners ett online event – för att ge det senaste inom IT-säkerhet och Smarta Datacenter.

Du kan se alla respektive presentationer/videoklipp här på hemsidan.

Se våra kommande events här!

Senaste innehållet