”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Segmentering byggd för säkerhet (utan att bryta upp det fysiska nätverket) – Illumio

Utför segmentering frikopplat från nätverket. Illumio är en plattform för visibilitet och kontroll över alla data centers och molnmiljöer. Vi demonstrerar hur man kan (1) Se, (2) Segmentera, och (3) Kontrollera access med Illumios adaptiva mjukvarulösning:

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 2 april 2020

Tid 10:00 - 10:45

Plats

Spara datumet

Webinar: Cyberkriminella siktar in sig på den sårbarheten som är svårast att patcha – människor!
I dag är det mindre relevant vilka tekniska sårbarheter du har i din IT-Miljö, cyberkriminella siktar in sig på den sårbarheten som är svårast att patcha – människor. Det verktyg som människor fortfarande använder mest för att kommunicera med kunder, partners, leverantörer är E-post vilket uttnytjas mest av kriminella för att attackera din organisation. Speciellt i dessa tider av orolighet. Proofpoint som är världens största dedikerade e-post säkerhetsleverantör har ett unikt sätt att skydda dina användare på samt ge en unik visibilitet vilka som är dina Very Attacked People.


Webinar: Cyberkriminella siktar in sig på… - 2 april 2020

Till anmälan