”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Segmentering byggd för säkerhet (utan att bryta upp det fysiska nätverket) – Illumio

Utför segmentering frikopplat från nätverket. Illumio är en plattform för visibilitet och kontroll över alla data centers och molnmiljöer. Vi demonstrerar hur man kan (1) Se, (2) Segmentera, och (3) Kontrollera access med Illumios adaptiva mjukvarulösning:

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 24 - 26 augusti 2020

Tid 11:00 - 13:00

Plats Borås Kongress

Spara datumet

Digitaliseringsdagarna 2020
Konferensen för dig som är kommunalt anställd och engagerad i verksamhetsutveckling med stöd av IT. Kom och utbyt erfarenheter samt besök minimässan. NetNordic är med som utsällare och konferenspartner - för att svara på dina frågor runt IT-säkerhet, datacenter och nätverk.


Digitaliseringsdagarna 2020 - 24 - 26 augusti 2020

Till anmälan

Digitaliseringsdagarna är en årlig konferens som anordnas av KommITS. Konferensen med tillhörande minimässa hålls i Borås och riktar sig till landers kommuner – inom området IT. Genom att delta kan fu förvänta dig följande:

  • byta erfarenheter med andra inom ditt ansvarsområde
  • utveckla dig genom de många föreläsningar och seminarier som hålls
  • träffa leverantörer av IT-relaterade varor och tjänster
  • få inspiration och engagemang till att vidareutveckla IT inom din kommun