”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 23 april 2020

Tid 16:00 - 21:00

Plats Malmö Brewing Co & Taproom

Spara datumet

BREWTANIX - NetNordic och Nutanix
Gillar du smart teknik och god välbryggd öl? Den 23 april kombinerar vi det bästa av två världar och hälsar dig välkommen till vårt Brewtanix event i Malmö tillsammans med oss på NetNordic och Nutanix.


BREWTANIX – NetNordic och Nutanix - 23 april 2020

Till anmälan

Gillar du smart teknik och god välbryggd öl?

Under en sen eftermiddag/kväll kommer vi fokusera på hur Hyperkonvergerad Infrastruktur och Enterprise Cloud revolutionerar datacenter genom att reducera kostnader, förenkla drift och ge förträfflig skalbarhet. Det är dags att framtidssäkra er IT-miljö och vi kan hjälpa er hela vägen.

Kom och njut av god öl och tilltugg tillsammans med oss och kollegor från olika branscher.

Möt våra experter och lär dig mer om hur Nutanix innovationer kan transformera ert datacenter och förenkla er IT-miljö, med fokus på säkerhet och lägre kostnader.

Plats

Malmö Brewing Co & Taproom

Bergsgatan 33, 214 22 Malmö